Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Incident Management2019-11-29T14:44:56+01:00

Incident Management

Digitaal en centraal jouw meldingen

Demo aanvragen

INCIDENT MANAGEMENT

Eenvoudig incidenten melden

Ben je op zoek naar betrouwbare en overzichtelijke software om incidenten beter te beheren? De McMain module Incident Management biedt uitkomst. De module is toe te passen in combinatie met McMain Maintenance Management, McMain Field Service en McMain Facility Management.

McMain Software Demo
Demo aanvragen

McMain Demo:
Bekijk hoe onze software jouw melding registratie verbetert

Benieuwd hoe incident management er binnen de software van McMain uitziet? In deze overzichtelijke demo laten we jou het pakket volledig zien. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

INCIDENT MANAGEMENT

Simpel en snel een melding

Het werken met een incidentbeheersysteem is steeds vaker verplicht. Veel (Q)HSE- en KAM-afdelingen starten daarom met een goed meldsysteem voor incidenten. Wie heeft wat en wanneer geconstateerd? Elke melding krijgt een uniek incidentnummer en kan nadien door de melder worden gevolgd qua status. Door de melding van extra kenmerken te voorzien kan de behandelaar eenvoudig actie ondernemen. Daarnaast kan in McMain alle historie en status van meldingen inzichtelijk gemaakt worden om te kunnen leren van de meldingen. Deze informatie zorgt ervoor dat je, na enige opbouw van de historie, kan inzien waar je tekort komt en wellicht meer resources op moet inzetten.

INCIDENT MANAGEMENT

Jouw klant altijd op de hoogte

Een belangrijk element van toekomstvaste relaties met jouw klanten is het adequaat reageren en de klant op de hoogte houden van zijn of haar probleem. Een incident is via een webpagina of smartphone met een handomdraai vast te leggen in het McMain systeem. De behandelaar krijgt een melding en kan direct aan de slag. Bij elke stap die de behandelaar maakt kan de klant op de hoogte gehouden worden. Ook als de klant belt, weet de gehele organisatie in welke status het incident zich bevindt en welke acties er ondernomen zijn. Ga voor de beste service naar jouw klanten en werk met het meldsysteem van McMain.

Gratis trial McMain Online?

McMain Online ervaren voor één maand

Probeer 30 dagen gratis

INCIDENT MANAGEMENT

Belangrijkste onderdelen op een rij:

  • Uniek incidentnummer

  • Doorzetten van incident naar eventueel storing of vervolg werkopdracht

  • Doorzetten van storingsregistratie naar eventueel vervolg werkopdracht

  • Melden van een incident / wens / storing kan via McMain, een webpagina of via een smartphone met de incidentmelder app

  • Automatische triggers bij het binnenkomen van nieuwe incidenten, storingen en/of werkaanvragen

“Met de McMain Incident Melder App kunnen wij nu eenvoudig en snel een melding registreren. Doordat alles centraal en digitaal inclusief foto’s wordt opgeslagen, hebben we eindelijk overzicht in alle meldingen.”

Cor de Mooij, Hoofd Technische Dienst
Fix Fisch Zeevisgroothandel

INCIDENT MANAGEMENT

Rapportage & Business Intelligence

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze software. Met de interactieve dashboards, trends & TODO’s kan er binnen McMain direct getoond worden hoe je er vandaag voor staat.

McMain Rapportage & Business Intelligence

Direct succes behalen?

Bekijk één van onze software oplossingen:

Maintenance Management
Field Service
QHSE
Logistics

Meer weten over software van McMain?

Neem nu vrijblijvend contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500