Artikelbeheer

Haal het maximale rendement uit jullie magazijn

 • Bespaar tijd op onderhoud
 • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
 • Stel je eigen pakket modulair samen
 • 30 jaar ervaring met Maintenance Software
 • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
 • Uniek in Nederland: gratis 30 dagen trial

Grijp nooit meer mis

Binnen McMain beheren jullie eenvoudig jullie locaties en magazijnen. Dankzij de module Artikelbeheer krijgen jullie inzicht in het materiaalverbruik. Vind eenvoudig je artikelen terug en ontwikkel een goede inkoopstrategie. Zo grijpen jullie nooit meer mis!

Klant­­ervaring

Rinos: “Dankzij McMain is de controle op de technische kwaliteit hoger”

Rinos

“De Technische Dienst raakte overspoeld door alle afdelingshoofden omdat zij steeds belden en er weer in de planning geschoven moest worden”

Jan Bouma
KAM-coördinator

Artikelbeheer

Eenvoudig in kaart brengen welke materialen in welke hoeveelheden worden verbruikt. Grijp nooit meer mis door tijdig te bestellen met de informatie uit McMain. Artikelbeheer in optima forma dus.

Probleemloos artikelen vinden

Met artikelbeheer kunnen jullie eenvoudig in kaart brengen welke materialen in welke hoeveelheden verbruikt worden. Binnen McMain is het eenvoudig om alle locaties en magazijnen te beheren.

Beheren van alle materialen

Met minimumvoorraad, tellingen en barcodescanners halen jullie rendement uit jullie magazijn(en). Zo kunnen jullie tijdig een nieuwe bestelling plaatsen, zodat jullie nooit meer misgrijpen. 

De juiste materialen op de juiste plek

De inkoopstrategie is van groot belang om jullie klanten, zowel intern als extern, zo snel mogelijk van dienst te zijn. Dankzij McMain hebben jullie de juiste materialen, op de juiste tijd, op de juiste plek.

Eenvoudig en overzichtelijk gegevens beheren

Voer de gewenste leveranciers in per artikel, beheer de relevante documenten als manuals, tekeningen en foto’s en registreer ontvangen goederen.

Analyse en monitoring per object

Het analyseren hoort standaard bij onze software. Dit zorgt ervoor dat jullie meteen weten hoe jullie er vandaag voor staan. Op een interactief dashboard wordt alles overzichtelijk gemaakt met daarbij de trends en de to do’s per dag.

Stamkaart

Per object is er een stamkaart beschikbaar in de software, waarin alle informatie van dit object ingezien kan worden. Denk hierbij aan technische specificaties en stuklijsten met onderdelen per object.

Nauwkeurig artikelbeheer

Maak nieuwe bestellingen aan, kijk gedetailleerde bestelgegevens in en houd per artikel bij welke leverancier de voorkeur geniet.

Belangrijkste onderdelen op een rij

Een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen uit de module Artikelbeheer.

 • Gedetailleerde bestelgegevens
 • Beheer van relevante documenten
 • Materiaaldossiers
 • Ontvangst- en leveringsregistratie
 • Controle van kritische artikelen
 • Prijsregistratie voor in- en verkoop
 • Diverse rapportages
 • Materiaalbeheer

McMain online zelf ervaren?

Gebruik McMain Online 30 dagen gratis

Kosteloos McMain Online gebruiken mét online support. 

Nu aanvragen

Sectoren

Chemie & Pharma
Service Management
Verpakkingsindustrie
Olie, gas en energie
Food & Feed
Industrie & Productie
Milieu & Recycling
Overheid & Semi-overheid

FAQ

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Vraag een demo aan

Onze specialist Marja Tiekink geeft jullie graag een online demo van de onderhoudssoftware. Tijdens een demonstratie laat ze zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt ze mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Marja Tiekink

Product Manager

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?

Probeer nu