Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
McMain stappenplan2019-08-15T14:17:35+02:00

Het McMain stappenplan

Binnen een dag aan de slag met digitaal onderhoud? Dat is waar McMain naar streeft! Een totaal onderhoudspakket met een goede prijs-kwaliteit verhouding, zonder overbodige consultancy uren. Bekijk het stappenplan van demo tot installatie.

Neem contact op
Demo aanvragen

Samen succesvol in digitaal onderhoud

Wij vinden het bij McMain belangrijk om open en transparant te zijn. Daarom hebben wij een stappenplan voor jou gemaakt. Van informatie opvragen tot de installatie van McMain bij jullie op locatie of in de cloud. Laten we samen jouw digitaal onderhoud succesvol maken.

McMain Software

Het McMain stappenplan

 • STAP 1: Demo
  Wij komen graag bij jou langs op locatie om een demo te geven. Tijdens de demo zal Marja Tiekink, McMain specialist, een rondleiding geven door de software en vertellen hoe het werkt en wat het systeem jou oplevert. Natuurlijk houden we in ons advies rekening met jouw organisatiebehoeften. Dit zal ongeveer anderhalf uur duren.

 • STAP 2: Keuzepakket & offerte
  Na de demo zal er vrijblijvend een offerte worden opgesteld waarin staat wat welke modules wij jou adviseren. Daarnaast omschrijven wij de vervolgstappen en verwachte doorlooptijd.

 • STAP 3: Installatie
  Ontzettend leuk! Wij gaan een samenwerking aan. De installatie wordt voorbereid door McMain. De installatie kan op afstand, maar ook op locatie.

“Het gebruik van één managementtool zorgt ervoor dat we efficiënter werken en beter communiceren.”

Christina Verver - van Ek, Afdeling Bèta Wetenschappen, Universiteit van Utrecht

“Het duurt bij McMain nooit lang voor je de juiste persoon hebt gevonden die iets kan regelen voor je.”

Ron Roffel, Zavin
 • STAP 4: Kick-off
  We gaan van start! We beginnen met één dag kick-off. Op deze dag komt jouw McMain consultant langs om gezamenlijk de inventarisatielijst door te nemen. Verder maken wij een begin aan de assets hiërarchie. Daarna worden de basiselementen uitgelegd en direct ingericht. Aan het eind van de dag, kun je beginnen met McMain.

 • STAP 5: Gebruik, trainingen en extra dagen
  De consultancy uren op de offerte zijn op basis van nacalculatie. Gaat het allemaal goed en heb je geen vragen meer? Dan kunnen de overige uren ook worden kwijt gescholden. Heb je toch het gevoel dat je extra hulp nodig hebt bij McMain? Geen probleem! Wij bieden trainingen en consultancy om jou verder te helpen.

 • STAP 6: Support
  Wij hebben een supportafdeling die jou graag helpt. Daarnaast is er regelmatig contact om de voortgang te bespreken. Onze McMain specialisten denken graag met jullie mee om het onderhoudsproces tot een nóg hoger niveau te tillen.

“Hoelang duurt dit proces? De doorlooptijd bij McMain is gemiddeld een maand. Natuurlijk passen wij ons aan, aan jouw tempo. Tijd voor een demo?”

Marja Tiekink, McMain Specialist, is bereikbaar op +31 6 29 22 84 48.
marja@mcmain.nl

Demo aanvragen

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500