Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Contractbeheer2019-09-26T15:39:06+02:00

Contractbeheer

Al uw afspraken in één systeem

Demo aanvragen

CONTRACTBEHEER

Haal meer uit uw contract, McMain helpt u

Betrouwbare en bedrijfszekere objecten staan garant voor de continuïteit van iedere organisatie. Met de contractbeheer-module van McMain kunt u alle contracten van interne en externe partijen beheren. McMain geeft tijdig aan wanneer een contract dreigt af te lopen of als het werk uit een contract nog niet is uitgevoerd. Met Contractbeheer in McMain hoeft u zich geen zorgen meer te maken en kunt u zich focussen op uw core business.

McMain Contractbeheer
McMain Software Demo
Demo aanvragen

McMain Demo:
Bekijk hoe onze software uw SLA’s en contracten verbetert

Benieuwd hoe contractbeheer er binnen de software van McMain uitziet? In deze overzichtelijke demo laten we u het pakket volledig zien. U zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

CONTRACTBEHEER

Eenduidig contact met uw contractors

Digitaal en centraal al uw contractafspraken binnen één systeem. Met McMain kán het. Misschien herkent u het wel. De afspraken met uw contractors staan ongetwijfeld wel ergens, maar wanneer men langskomt en of het u uitkomt: dat blijft een verrassing. Met McMain krijgt u grip op uw eigen planning en kunt u eenduidig communiceren met uw contractors.

CONTRACTBEHEER

Snel inzicht in contractresultaten

Middels de McMain contractbeheer module kunt u snel alle gerelateerde documenten terug vinden. Denk bijvoorbeeld aan ingevulde inspectielijsten, keuringsrapporten of kalibratielijsten. McMain biedt de optie om een contract ook aan een object toe te voegen, zo weet u ook direct welke objecten door derden worden uitgevoerd. Met McMain houdt u controle over uw eigen machines en bedrijfsmiddelen.

Gratis trial McMain Online?

McMain Online ervaren voor één maand

Probeer 30 dagen gratis

CONTRACTBEHEER

Belangrijkste onderdelen op een rij:

  • Ingangs- en afloopdatum

  • Opzegtermijn

  • Mogelijkheid tot verlengen bestaand contract / einddatum

  • Koppelen van contractdocumenten (PDF, Word, Excel etc.)

  • Contractkosten

  • Melding van opzegging of verlenging

  • Rapportageoverzicht(en)

“Iedereen werkt nu met één managementtool en dat komt de communicatie beslist ten goede. Het scheelt niet alleen veel tijd, maar het is ook veel efficiënter.”

Peter de Graaf, Teamleider Glasblazerij
Universiteit Utrecht

Lees hier het hele verhaal

CONTRACTBEHEER

Al uw Service Level Agreements bij de hand

Naast de afspraken met uw contractors, zijn ook de afspraken met uw klanten van uiterst belang. Win het vertrouwen van uw klant door op elk tijdstip met een handomdraai de juiste informatie naar boven te halen. Uw serviceniveau zal dus aanmerkelijk verbeteren en u bent zelfs in staat sneller beslissingen te nemen.

CONTRACTBEHEER

Prestatiegericht werken

In een veranderde technische service markt spelen klantspecifieke zaken als: garanties, maximale continuïteit, zekerheid en kosten voorspelbaarheid een grote rol. De verwachtingen van de klant zijn hoog en de markt verandert snel. McMain geeft u inzicht in de gemaakte afspraak met uw klant en alarmeert tijdig als u ze niet bent nagekomen. De grote scala aan standaard rapportages maakt het dat u op elk tijdstip uw serviceniveau kan toetsen om de beste service te kunnen bieden naar uw klanten.

CONTRACTBEHEER

Rapportage & Business Intelligence

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze software. Met de interactieve dashboards, trends & TODO’s kan er binnen McMain direct getoond worden hoe u er vandaag voor staat.

McMain Rapportage & Business Intelligence

Direct succes behalen?

Bekijk één van onze software oplossingen:

Maintenance Management
Field Service
QHSE
Logistics

Meer weten over software van McMain?

Neem nu vrijblijvend contact op

Neem contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500