Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Contractbeheer2020-04-01T14:58:17+02:00

Contractbeheer

Al jouw afspraken in één systeem

Demo aanvragen

CONTRACTBEHEER

Haal meer uit jouw contract, McMain helpt je

Betrouwbare en bedrijfszekere objecten staan garant voor de continuïteit van iedere organisatie. Met de contractbeheer-module van McMain kan je alle contracten van interne en externe partijen beheren. McMain geeft tijdig aan wanneer een contract dreigt af te lopen of als het werk uit een contract nog niet is uitgevoerd. Met Contractbeheer in McMain hoef je je geen zorgen meer te maken en kan je je focussen op jouw core business.

McMain Contractbeheer
McMain Software Demo
Demo aanvragen

McMain Demo:
Bekijk hoe onze software jouw SLA’s en contracten verbetert

Benieuwd hoe contractbeheer er binnen de software van McMain uitziet? In deze overzichtelijke demo laten we jou het pakket volledig zien. Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden.

CONTRACTBEHEER

Eenduidig contact met jouw contractors

Digitaal en centraal al jouw contractafspraken binnen één systeem. Met McMain kán het. Misschien herken je het wel. De afspraken met jouw contractors staan ongetwijfeld wel ergens, maar wanneer men langskomt en of het je uitkomt: dat blijft een verrassing. Met McMain krijg je grip op jouw eigen planning en kan je eenduidig communiceren met jouw contractors.

CONTRACTBEHEER

Snel inzicht in contractresultaten

Middels de McMain contractbeheer module kan je snel alle gerelateerde documenten terug vinden. Denk bijvoorbeeld aan ingevulde inspectielijsten, keuringsrapporten of kalibratielijsten. McMain biedt de optie om een contract ook aan een object toe te voegen, zo weet je ook direct welke objecten door derden worden uitgevoerd. Met McMain houd je controle over jouw eigen machines en bedrijfsmiddelen.

Gratis trial McMain Online?

McMain Online ervaren voor één maand

Probeer 30 dagen gratis

CONTRACTBEHEER

Belangrijkste onderdelen op een rij:

  • Ingangs- en afloopdatum

  • Opzegtermijn

  • Mogelijkheid tot verlengen bestaand contract / einddatum

  • Koppelen van contractdocumenten (PDF, Word, Excel etc.)

  • Contractkosten

  • Melding van opzegging of verlenging

  • Rapportageoverzicht(en)

“Iedereen werkt nu met één managementtool en dat komt de communicatie beslist ten goede. Het scheelt niet alleen veel tijd, maar het is ook veel efficiënter.”

Peter de Graaf, Teamleider Glasblazerij
Universiteit Utrecht

Lees hier het hele verhaal

CONTRACTBEHEER

Al jouw Service Level Agreements bij de hand

Naast de afspraken met jouw contractors, zijn ook de afspraken met jouw klanten van uiterst belang. Win het vertrouwen van jouw klant door op elk tijdstip met een handomdraai de juiste informatie naar boven te halen. Jouw serviceniveau zal dus aanmerkelijk verbeteren en je bent zelfs in staat sneller beslissingen te nemen.

CONTRACTBEHEER

Prestatiegericht werken

In een veranderde technische service markt spelen klantspecifieke zaken als: garanties, maximale continuïteit, zekerheid en kosten voorspelbaarheid een grote rol. De verwachtingen van de klant zijn hoog en de markt verandert snel. McMain geeft je inzicht in de gemaakte afspraak met jouw klant en alarmeert tijdig als je ze niet bent nagekomen. De grote scala aan standaard rapportages maakt het dat je op elk tijdstip jouw serviceniveau kan toetsen om de beste service te kunnen bieden naar jouw klanten.

CONTRACTBEHEER

Rapportage & Business Intelligence

Business Intelligence is een standaard onderdeel van onze software. Met de interactieve dashboards, trends & TODO’s kan er binnen McMain direct getoond worden hoe je er vandaag voor staat.

McMain Rapportage & Business Intelligence

Direct succes behalen?

Bekijk één van onze software oplossingen:

Maintenance Management
Field Service
QHSE
Logistics

Meer weten over software van McMain?

Neem nu vrijblijvend contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500