Werkvergunningen - McMain Software

Werkvergunningen

Al jouw werkvergunningen centraal

 • Bespaar tijd op onderhoud
 • Gemiddeld 3 tot 8% kostenbesparing
 • Visualiseer de hele assetstructuuur
 • 30 jaar ervaring met Maintenance Software
 • Advies en meedenken: daar krijgen we energie van
 • Uniek in Nederland: gratis 30 dagen trial

Het gehele proces digitaal geborgd

Het hele proces kan nu van aanvraag, goedkeuring, gebruik en het opslaan van de werkvergunning in de historie digitaal worden doorlopen. Dat betekent dat kwijtgeraakte documenten, stapels papier en omslachtige administratieve handeling tot de verleden tijd behoren. Alle belangrijke gegevens zijn terug te vinden, dat is niet alleen handig voor jullie eigen administratie, maar ook tijdens audits. Met de hulp van verschillende templates zorg je ervoor dat je altijd de juiste voorzorgsmaatregelen neemt, Handmatig zoeken naar de juiste punten is niet nodig omdat elk template alleen de relevante zaken  bevat. Een goed opgestelde vergunning zorgt ervoor dat jij en je collega’s ook daadwerkelijk stilstaan bij de aandachtspunten. Zo krijgen jullie meer grip op jullie werkvergunningen en werkzaamheden.

Klant­ervaring

Seafox

Seafox

“Als wij speciale wensen hebben worden deze snel en vakkundig geïmplementeerd. De uitbreiding van McMain naar 7 rigs in Ahjman is goed en binnen de gestelde implementatietijd gerealiseerd.”

Ruud van Duivenvoorde
Purchase & Logstic Manager

Gemeente Hardinxveld-Giessendam

“Van verschillende onderhoudsbeheersystemen bleek de flexibiliteit achteraf altijd een struikelblok. McMain is de enige tool die flexibel en schaalbaar is op alle fronten.”

Jaap van Houwelingen
Coördinator buitendienst, afdeling ORS

Werkvergunningen in vogelvlucht

Zijn jullie op zoek naar een manier om al jullie werkvergunningen digitaal te beheren? Dan is de Werkvergunningenmodule van McMain iets voor jullie.

Alternatieve procedures

Voor werkzaamheden waarbij een complete vergunning misschien overbodig is, kun je een alternatieve procedure aanmaken. Dan hoef je bijvoorbeeld alleen nog maar toestemming te geven. Dat scheelt waardevolle tijd omdat je niet steeds het hele proces opnieuw hoeft te doorlopen.

Werkvergunningen - McMain Software

Gasmetingen

Om het risico op ongelukken te verkleinen, willen veel organisaties hun gasmetingen documenteren. Zo kunnen jullie altijd zien welke gasniveaus er gemeten zijn, weten jullie zeker dat de omgeving veilig is en kunnen jullie op tijd ingrijpen als er iets mis dreigt te gaan.

Werkvergunnningen - McMain Software

Werkvergunningen digitaal aanmaken

Dankzij de werkvergunningenmodule kunnen werkvergunningen nu digitaal worden aangemaakt en opgeslagen.

Werkvergunningen - McMain Software

Sloten en labels

Voor bepaalde werkzaamheden moet een machine uitstaan. Om te zorgen dat deze ook uit blijft staan, kunnen jullie een slot toevoegen. Hierbij hoort een label waarop uitgelegd wordt dat de machine uitstaat en waarom. Zo is iedereen altijd op de hoogte en loopt de monteur geen onnodige risico’s.

Werkvergunningen - McMain Software

Bevoegdheden geborgd

Het vergunningenproces kent verschillende rollen. In het systeem kun je selecteren welke personen bevoegd zijn tot welke acties. Zo weet je zeker dat de juiste personen toestemming geven op werkzaamheden.

Werkvergunningen - McMain Software

Alles in één systeem

Dankzij de werkvergunningenmodule hebben jullie nog maar één systeem nodig. Dankzij de condities staan alle punten die relevant zijn voor de uit te voeren werkzaamheden in de vergunning. Zwaai Excel maar gedag.

Werkvergunningen - McMain Software

Belangrijkste onderdelen op een rij

Een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen uit de module Werkvergunningen.

 • Bewustwording van mogelijke risico’s
 • Zeg de papierwinkel gedag
 • Alle documentatie centraal beschikbaar
 • Opbouw van historie
 • De verschillende rollen in het vergunningenproces geborgd
 • Op maat gemaakte vergunningen voor elke soort werkzaamheid
 • Altijd de juiste documenten bij de hand
 • Templates voor al jullie werkzaamheden

McMain Online zelf ervaren?

Gebruik McMain Online 30 dagen gratis

McMain Online zelf ervaren? Dat kan! Ga aan de slag met onze trial en probeer McMain Online 30 dagen kosteloos

Nu aanvragen

Sectoren

Inkoop en voorraadbeheer software
Verpakkingsindustrie
Service Management
Overheid & Semi-overheid
Milieu & Recycling
Industrie & Productie
Food & Feed
Olie, gas en energie
Chemie & Pharma

FAQ

Met een trial vragen jullie een gratis account aan voor 30 dagen. Wij zullen jullie op afstand ondersteunen met dit account en jullie gedurende deze 30 dagen enthousiasmeren over McMain Online. Tijdens een demo vertellen wij jullie graag persoonlijk het verhaal van McMain en laten we jullie zien wat het programma kan. Dat kan via TeamViewer of bij jullie op locatie.

Ja, met de geavanceerde configuratie tool kunnen beheerders zelf aanpassingen doorvoeren en instellingen wijzigen.

Nee, het systeem heeft per discipline (functiegroep) een profiel waarbij overbodige functies weggelaten worden.

Ja, McMain heeft een interne export-tool die probleemloos data uit McMain naar verschillende formaten kan exporteren.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Ja, McMain heeft een speciale “Connector +” module beschikbaar die met de meeste formaten gekoppeld kan worden. Willen jullie weten of jullie pakket gekoppeld kan worden met McMain? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?

Probeer nu