Projectbeheer

Vereenvoudig jullie project­management simpel en snel


  • Heldere en overzichtelijke workflows
  • Cluster werkzaamheden in projecten
  • Budgetbewaking en individuele budgetten
  • Juiste calculatie dankzij de paraplu van onderhoudskosten
  • Totaalinzicht in onderhoudsprojecten
  • Koppeling met afspraken en werkopdrachten

Overzicht voor efficiëntie en succes

Cluster werkzaamheden in een project en bewaak jullie budgetten. In de projectbeheersoftware van McMAin worden werkopdrachten namelijk geregistreerd met een eigen projectnummer en budget. Zo houden jullie het overzicht en worden budgetten eenvoudig bewaakt. Jullie kunnen de projecten koppelen aan de werkopdrachten, maar ook de gemaakte begrotingen koppelen aan de calculatie. Zo hebben jullie een helder overzicht van wat er nog moet gebeuren. De workflow laat je op elk moment zien wat jullie gemaakte kosten en voortgang zijn. Onbedoeld hoge kosten zijn verleden tijd, want McMain controleert op elk moment de voortgang in tijd en kosten en geeft een seintje als jullie het budget overschrijden. Op naar efficiëntie en succes!

Klant­ervaring

Bekaert

“Wij zochten een partner die meedenkt en doorontwikkelt. McMain bewijst dat met de nieuwe workflow.”

Geertjan Kooitje, Project Manager
Bekaert

Projectbeheer in vogelvlucht

Het succes van een project hangt onder meer af van een juiste en duidelijk calculatie. Voor de werkvoorbereiding is de calculatie de eerste houvast om het werk op een efficiënte manier te verdelen en een begroting van materialen en uren op te stellen. Met de projectbeheer software van McMain krijgen jullie totaalinzicht in al jullie onderhoudsprojecten inclusief afspraken.

Snel en duidelijk overzicht

Binnen McMain kunnen werkzaamheden worden geclusterd in projecten. Zo kunnen budgetten worden bewaakt en begrotingen en/of calculaties worden gekoppeld.

Geavanceerde workflow

Dankzij de geavanceerde workflow controleert McMain op elk moment jullie voortgang in tijd en kosten. Als jullie het budget dreigen te overschrijden, geeft McMain jullie een seintje.

De juiste gegevens paraat

Dankzij McMain kan alle informatie met betrekking tot de workflow overzichtelijk en eenvoudig worden gepresenteerd aan jullie organisatie én opdrachtgevers.

Paraplu van onderhoudskosten

Alle werkorders kunnen worden geregistreerd met een projectnummer en eigen budget. Zo houden jullie controle over de uitgaven van het gehele project.

Werkopdrachten bij projecten

Jullie kunnen diverse werkopdrachten koppelen aan projecten: van de aanvraag van de bouwvergunning tot aan de oplevering. Zo hebben jullie altijd overzichtelijk wat er nog moet gebeuren.

Belangrijkste onderdelen op een rij

Een kort overzicht van de belangrijkste onderdelen uit projectbeheer software van McMain

  • Snel en duidelijk overzicht
  • Continue check van het budget
  • Kosten per project en uit te splitsen
  • Overzicht van de WO-types per project

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?
Probeer nu