Knappe Koppen McMain - Online onderhoudstools

Downloads

Lees, leer en raak geïnspireerd! Wij verzamelen en maken de juiste tools om jullie te helpen bij het zetten van de volgende stap in digitaal onderhoud. Ga aan de slag met de business case template en creër binnen de kortste keren een business case waarmee je alle collega’s omver blaast. Of lees ons e-book over voorspellend onderhoud en weet precies welke stap je kan zetten om hiermee aan de slag te gaan. Heb je ideeën? Laat het ons weten, dan kunnen we aan de slag met nieuwe tools.

Onze online tools

PDF-bestanden, e-books, whitepapers en meer

Business case template

Ga van start met de template om jullie business case op te stellen. Met de inspiratie cases en de stapsgewijze opstelling heb je binnen een mum van tijd een overzichtelijke case klaarstaan voor je collega’s.

E-book voorspellend onderhoud

Lees alles over het starten van voorspellend onderhoud. In 5 stappen met praktijkvoorbeelden en tips & tricks geven wij je houvast in deze beginperiode.

Gratis Excel-template

Ga van start met het gratis Excel-template en zet jullie eerste stap in de richting van digitaal onderhoudsbeheer. Het template geeft jullie houvast en helpt je bij de digitale documentatie van jullie werkzaamheden en objecten.

Whitepaper Audits: Risico's vermijden

Welke risico’s wil je als KAM-manager en Technische Dienst vermijden rondom de audits? Lees hier welke risico’s worden onderkend en welke aanpak resultaten oplevert.

Whitepaper Audits: Last of Lust

Doorsta de audits probleemloos door de juiste en volledige informatie uit het onderhoudsbeheersysteem aan te leveren en schiet nooit meer tekort bij audits.

Whitepaper Audits: 10 stappenplan

Het stappenplan biedt houvast in de periode van audits. Zo weten jullie precies welke stappen jullie moeten doorlopen voor een succesvolle audit. Doorsta de audits door de auditeur alle complete informatie aan te leveren vanuit jullie onderhoudsbeheersysteem.