Downloads

Lees, leer en raak geïnspireerd! Wij verzamelen en maken de juiste tools om jullie te helpen bij het zetten van de volgende stap in digitaal onderhoud. Stap af van je papieren onderhoudsadministratie en zet de eerste stap naar digitaal onderhoud met ons Excel-template. Of zet de volgende stap met onderhoudssoftware, zodat iedereen tegelijkertijd toegang heeft vanaf verschillende locaties en devices. En laat je informeren over voorspellend onderhoud met ons 5 stappenplan e-book en business case template. Creër binnen de kortste keren een business case waarmee je alle collega’s omver blaast. Heb je ideeën? Laat het ons weten, dan kunnen we aan de slag met nieuwe tools.

Onze online tools

PDF-bestanden, e-books, whitepapers en meer

icon Downloads

Productboek McMain Online

Ons doel: het onderhoudsbeheer voor de Technische Dienst gemakkelijker te maken met onderhoudssoftware. Download ons McBoek en lees hoe wij dat doen.

icon Downloads

E-book voorspellend onderhoud

Lees alles over het starten van voorspellend onderhoud. In 5 stappen met praktijkvoorbeelden en tips & tricks geven wij jullie houvast in deze beginperiode.

icon Downloads

Business case template

Stel met dit template snel jullie business case op. Met de inspiratie cases en de stapsgewijze opstelling hebben jullie binnen een mum van tijd een overzichtelijke case klaarstaan.

icon Downloads

Whitepaper Audits (1): Last of Lust?

Je kunt niet om audits heen. Doorsta de audits probleemloos door de juiste en volledige informatie uit het onderhoudsbeheersysteem aan te leveren en schiet nooit meer tekort bij audits.

icon Downloads

Whitepaper Audits (2): Risico's vermijden

Welke risico’s wil je als KAM-manager en Technische Dienst vermijden rondom de audits? Lees hier welke risico’s worden onderkend en welke aanpak resultaten oplevert.

icon Downloads

Whitepaper Audits (3): het 10 stappenplan

Het stappenplan biedt houvast voor een succesvolle audit. Doorsta de audits door de auditeur alle complete informatie aan te leveren vanuit jullie onderhoudsbeheersysteem.

icon Downloads

Gratis Excel-template

Ga van start met het gratis Excel-template en zet jullie eerste stap in de richting van digitaal onderhoudsbeheer. Het template geeft jullie houvast en helpt je bij de digitale documentatie van jullie werkzaamheden en objecten.

icon Downloads

McMain Online factsheet

Alle features van McMain Online snel en beknopt in één overzicht.