Personaliseer jouw onderhoudssoftware zelf

Achter de schermen is er hard gewerkt aan de nieuwe features voor McMain Online. Dit keer hebben we voor onze onderhoudssoftware verder uitgebreid met drie hele toffe nieuwe features. Zo vertellen we jullie wat meer over de werkplanning, nemen we een kijkje in de eerste stappen van autorisatiebeheer én laten we zien hoe het hamburgermenu werkt.

Onderhoudssoftware moeten jullie het leven makkelijker maken. Een uitspraak die door de gangen van McMain galmt. In dit artikel focussen we op de back-office, McMain Online.

Wat is er nieuw in McMain Online?

Na de oplevering van de excel export vorige maand, is het tijd om weer eens te duiken in de nieuwe features van McMain Online. We nemen jullie mee in een drietal nieuwe features: de werkplanning, autorisatiebeheer en het hamburgermenu.

Werkplanning

Is het ook mogelijk om in één keer een hele bulk met werkopdrachten te genereren?“, aldus één van onze gebruikers. Ja, dit kan zeker! Het is nu mogelijk om via de werkplanning een filter te maken op de onderhoudsmodellen en deze in één keer in te plannen. Zo hoef je niet meer handmatig de werkopdrachten in te plannen, maar kan je dit in één keer te gelijk doen. Dit is erg handig bij het maken van een langere termijn planning. Of bijvoorbeeld bij het plannen van een bepaalde afdeling of vakgroep.

🟢 Feature: Werkplanning in McMain Online
🔵 Voordeel: In één keer meerdere werkopdrachten genereren
🟡 Resultaat: Minder tijd kwijt met het maken van een langere termijn planning

Autorisatiebeheer

Binnen McMain Online is er een beheerdersconsole gebouwd, speciaal om McMain nog meer te personaliseren. Het is dus nu ook mogelijk om als gebruiker bepaalde instellingen te beheren. Eén daarvan is het beheren van de autorisaties. Je kan nu zelf bepalen waar gebruikers wel of geen toegang toe hebben. Zo zien gebruikers alleen wat ze nodig hebben en worden irrelevante velden of functionaliteiten onzichtbaar. Wel zo overzichtelijk.

🟢 Feature: Beheren autorisaties in McMain Online
🔵 Voordeel: Gebruikers zien alleen wat ze nodig hebben
🟡 Resultaat: Betere focus door minder afleiding

Hamburgermenu

Een kleine feature, maar zeker één die benoemenswaardig is. McMain Online is uitgebreid met een hamburgermenu, linksbovenin. Hierdoor kan het gehele zijmenu ingeklapt worden voor meer ruimte op je scherm. Vooral handig bij het maken van je planning via het grafisch planbord.

🟢 Feature: Inklappen van zijmenu
🔵 Voordeel: Meer en makkelijker overzicht
🟡 Resultaat: Meer ruimte op het scherm voor bijvoorbeeld het grafisch planbord

Zelf uitproberen?

Benieuwd hoe het Grafisch Planbord, de Digitale Monteur en ons onderhoudsbeheersysteem in praktijk werkt? Vraag dan een gratis trial aan en probeer het 30 dagen gratis uit.