Werkinstructies

Creëer duidelijkheid in je onderhoud en maak overtollige opdrachten overbodig door Werkinstructies


  • Digitale én centrale opslag van al jullie werkinstructies
  • Voor iedereen overzichtelijk
  • Multi-inzetbare werkinstructies eenmalig opzetten

Een werkopdracht voor je hele smeerronde

Wanneer je voor elke taak een werkopdracht zou moeten aanmaken, is de bak binnen no time overvol. Met het gebruik van werkinstructies zorg jij voor een gestroomlijnd onderhoudsproces. Verzamel de verschillende taken welke onder dezelfde noemer vallen. Ook terugkerende procedures zijn op deze manier makkelijk uit te voeren en te onderhouden.

Een werkopdracht met de titel ‘Smeren lijn 1’ zegt natuurlijk enkel iets voor degene die weet wat er gesmeerd moet worden. Binnen een werkinstructie maak jij een lijst van de te smeren onderdelen. Op deze manier kan de monteur per punt aangeven hoe dit verlopen is.

Naderhand zie jij in je systeem niet enkel dat de bon is uitgevoerd, maar ook de historie wordt netjes op elk onderdeel weggeschreven. Daar wordt men tijdens een audit dan ook weer vrolijk van!

Klant­­ervaring

Soprema B.V.

“McMain heeft ons geholpen om met minder papier toch meer grip op het gehele onderhoud te realiseren.”

Tjerk de Jong, Technisch Manager
Soprema B.V.

Werkinstructies in vogelvlucht

Stroomlijn je onderhoud met de inzet van werkinstructies. Zorg ervoor dat het voor iedereen op de werkvloer duidelijk is hoe een bepaalde taak uitgevoerd dient te worden.

Stroomlijn het werk

Een ieder doet het op zijn eigen manier, maar toch is het belangrijk dat alle punten de nodige aandacht krijgen. Met behulp van werkinstructies zorg je ervoor dat er niets over het hoofd gezien wordt.

Eenmalig aanmaken

Door de werkinstructies te koppelen aan preventieve modellen, zorg je ervoor dat alles automatisch verloopt. Je krijgt vanzelf de lijst weer in je bak aan de hand van de aangegeven interval of meterstand.

Iedereen kan smeren

Een nieuwe collega op de werkvloer? Met goed uitgewerkte werkinstructies is het goed mogelijk om deze zo vlot mogelijk zelfstandig aan de slag te laten gaan.

Audit is een eitje

Door de inzet van werkinstructies wordt de historie netjes weggeschreven op de juiste onderdelen. Je krijgt per onderdeel inzicht of het wel of niet goedgekeurd is.

McMain denkt met jullie mee

Door onze jarenlange ervaring hebben wij al vele werkinstructies voorbij zien komen. Zit je te malen over de inzet van werkinstructies of heb je vragen? Wij helpen je graag om alles in orde te krijgen.

Vraag een demo aan

Onze specialist Roel Tiekink geeft jullie graag een (online) demo van de onderhoudssoftware. Tijdens deze demo laat hij zien hoe onderhoudssoftware werkt en denkt hij mee hoe jouw organisatie efficiënter kan werken met digitaal onderhoud.

Vraag demo aan
Roel Tiekink

Specialist

Liever 30 dagen kosteloos McMain Online ervaren?
Probeer nu