McMain video's

Kijk nu alle video's

Wij delen graag onze kennis met jullie: via onze artikelen, maar ook met video’s. Dit is de plek waar al onze videocreaties samenkomen, en jullie kunnen ze ook vinden op het McMain YouTube-kanaal. Het liefst laten wij de video’s aansluiten op jullie behoeftes en vragen, dus als jullie input of tips hebben voor onze video’s, laat het ons dan weten! Dit kan via info@mcmain.nl of via ons contactformulier.

Onze afspeellijsten:

  • De industriële speeltuin
  • Voorspellend onderhoud
  • Nieuwe features & trainingen

De industriële speeltuin

In deze videoreeks neemt Jos Tiekink jullie mee door de Industriële Speeltuin. Aan de hand van praktische voorbeelden, brengt hij voorspellend onderhoud tot leven.

E-book 'starten met voorspellend onderhoud'

Hoe start je met voorspellend onderhoud of zet je juist de volgende stap hierin? In het e-book ‘de vijf stappen naar voorspellend onderhoud’, wordt er stap voor stap uitgelegd hoe je hiermee aan de slag kunt. Download het e-book hier.

Nieuwe features en trainingen

Nieuwe features en trainingen verdienen hun plekje in de spotlights. Binnen McMain Software ontwikkelen de consultants en developers  constant nieuwe tools om het digitaal onderhoud te verbeteren.

McMain webinars

Even rustig op je gemak een webinar terugkijken of juist op zoek naar meer informatie rondom onderhoudssoftware? Onze webinars zijn online op elk moment terug te kijken. Zo kunnen jullie op je eigen moment alle kennis (nogmaals) tot je nemen.