Ga voor een gestroomlijnd en goed aangestuurd team

Helder overzicht. Drag & drop functionaliteiten. Effectief en efficiënt werken. Inzicht in uw werklast. Klinkt dit ook allemaal als muziek in uw oren? Met het nieuwe McMain grafisch planbord is het nu mogelijk. Sleep uw werkopdrachten naar het planbord. Krijg grip op uw planning met McMain.

Door gebruik te maken van een onderhoudsplanning  voeren de juiste mensen het werk op het gewenste moment uit en stroomlijnen jullie de communicatie binnen het team. Iedereen kan immers met één blik op het Grafisch Planbord zien wat zijn of haar eigen taken zijn, maar ook die van de rest van het team. Zo gaat iedereen goed voorbereid aan het werk. Een goede prestatie begint met een goede voorbereiding.

Helder overzicht

Via een URL direct een helder overzicht over de komende week per medewerker. Het McMain grafisch planbord is een web-based versie van McMain, speciaal gemaakt voor de planner. Kies uit verschillende views om inzicht te krijgen over de komende week, maand of over de werklast per medewerker. Bekijk de details van werkopdrachten en pas ze direct aan. Bijvoorbeeld het verplaatsen van een werkopdracht, het wijzigen van de medewerker of het aanpassen van de start- & eindtijd. Het grote voordeel van de web-based versie is dat het response ingericht is. Hierdoor reageert het flexibel op ieder device. En op elk scherm, groot of klein.

Drag & Drop functionaliteiten

Aan de rechterkant van het planbord staat een lijst met nog in te plannen werk. Met de drag & drop functionaliteit sleept u de werkopdrachten naar het grafisch planbord, rechtstreeks naar de juiste persoon en de juiste datum. Bij een grote werkvoorraad filtert u binnen deze lijst om de juiste werkopdracht(en) in te plannen. Denk bijvoorbeeld aan alle preventieve werkzaamheden of werkzaamheden met hoge prio’s. Ook kan er gezocht worden binnen deze lijst op omschrijving, object, werkbon nummer en zelfs op streefdatum.

Efficiënt aan het werk

Het grafisch planbord kan zowel gebruikt worden voor ingeplande werkopdrachten als voor indirecte uursoorten. Bijvoorbeeld feestdagen, ploegendiensten, reistijden, etc. Al uw medewerkers zijn op de hoogte wie, wanneer met welke werkzaamheden bezig is. De communicatie van de werknemers gaat een stuk vooruit. U kunt nu efficiënt aan het werk met McMain grafisch planbord.

Weten hoe wij u kunnen helpen?
Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over McMain grafisch planbord? Neem dan vrijblijvend contact op met ons via sales@mcmain.nl of via 0341-750 500.