Heb grip op je inkoop en voorraad

Nieuwe features waarmee we ons onderhoudsbeheersysteem verbeteren en keer op keer uitbreiden. Wij zijn er dol op. Laten we dus inzoomen op de nieuwe features in onze software. Want onze knappe koppen hebben verschillende features opgeleverd waarmee jullie onderhoudsbeheer nog slimmer wordt.

Het is een heerlijk gevoel om ons product, en daarmee ook jullie digitaal onderhoudsbeheer, te zien groeien. Ook deze keer staan er weer diverse features in de spotlight die jullie veel tijd zullen besparen. 

Wat is er nieuw in McMain Online?

McMain Online groeit. Elke keer komen er nieuwe features bij die het programma sterker maken.  Daarom is het na de oplevering van Angular tijd om te kijken wat deze nieuwe snufjes opleveren. In vogelvlucht nemen we jullie mee door de nieuwe features van onze onderhoudssoftware.

Inkooporders mailen

Als alle informatie op de inkooporder aanwezig is, kan deze de digitale deur uit. McMain Online biedt verschillende lay-outs aan die je kunt personaliseren. Denk aan een inkooporder in het Engels of juist in het Nederlands. Voorzie deze van de juiste informatie zoals e-mailadressen, platte tekst en documenten zoals leveringsvoorwaarden. Zo hoef je in het vervolg alleen nog maar de juiste lay-out te kiezen en het onderhoudsbeheersysteem zet de email verder klaar. Mocht de order toch eenmalig naar een ander e-mailadres moeten, kun je dat gemakkelijk aanpassen. Nog even een laatste check op de preview en de inkooporder kan de deur uit. Door dit proces vanuit een onderhoudsbeheersysteem af te handelen, besparen jullie tijd. McMain verzamelt alle informatie en documentatie zodat jullie niet handmatig elke keer dezelfde soort mails hoeven op te stellen.

🟢 Feature: inkooporders mailen vanuit McMain
🔵 Voordeel: automatisering van de mails met inkooporders om zo handmatig werk vermijden
🟡 Resultaat: met een enkele klik op de knop de mail klaarzetten en versturen

Nieuwe features McMain Online - Inkooporders mailen

Goederenontvangst

New button alert! 🔔 Wat deze knop doet? Hij maakt een voorstel van een goederenontvangst. Je kunt aangeven of wat je hebt ontvangen compleet is. Stel je voor… je hebt twee onderdelen besteld, maar er slechts één ontvangen. Dan kun je bijvoorbeeld na contact met de leverancier aangeven dat de levering compleet is omdat één onderdeel voldoende is. Is het nog niet voltooid en ontvang je binnenkort het laatste onderdeel? Dan kun je een nieuwe regel aanmaken en berekent het systeem hoeveel je nog tegoed hebt van de leverancier. Benieuwd wanneer het onderdeel aankomt? Via de inkooporder is de verwachte leverdatum in te zien. Zo ondersteunt het onderhoudsbeheersyssteem jullie met het bijhouden van de voorraad en weten jullie precies wat je in huis hebt.

🟢 Feature: goederenontvangst
🔵 Voordeel: breng eenvoudig in kaart welke materialen en in welke hoeveelheden zijn aangekomen
🟡 Resultaat: grijp niet meer mis in het magazijn

Nieuwe Feature McMain Online - goederen ontvangst

Zelf uitproberen?
Benieuwd naar wat een onderhoudsbeheersysteem zoals McMain Online kan betekenen voor jullie Technische Dienst? Probeer onze software 30 dagen gratis uit en ga direct van start in jullie eigen online omgeving.