Wat betekent dat precies?

Vorig jaar lanceerden wij McMain Online: de nieuwe generatie onderhoudssoftware. Nu staat ontwikkeling nooit stil en zo ook niet bij McMain Online. Ons product wordt constant vernieuwd en dus voorzien van nieuwe features. En dat is niet het enige, want we hebben ook gekeken naar de code waarmee we onze software hebben gebouwd. Hoe kan dit beter? Op deze vraag hebben we het antwoord gevonden.

Nu is het moment eindelijk daar: wij zetten ons product over naar Angular. Dat betekent dat we de komende maanden aan de slag gaan om onze huidige McMain Online klanten over te zetten naar de kersverse verbeterde omgeving van onze software. Hiervoor nemen wij contact met jullie op. Start jij binnenkort met onze McMain Online software? Dan start je meteen met onze nieuwste versie. Reden voor een feestje en de hoogste tijd om je te vertellen wat dit voor jullie betekent.

Laten we jullie daarom in vogelvlucht meenemen door deze ontwikkeling

🟢 Feature: McMain Online in Angular
🔵 Voordeel: intuïtieve vormgeving en snellere updates
🟡 Resultaat: jullie onderhoudswerkzaamheden nog eenvoudiger georganiseerd

De term ‘Angular’ is je waarschijnlijk niet bekend, maar daar brengen we graag verandering in. Met de overstap naar Angular behoudt iedereen de toegang tot de vertrouwde functionaliteiten, maar op het gebied van gebruiksgemak verandert en verbetert er een heleboel. 

Frisse, nieuwe look

Angular zorgt er namelijk voor dat McMain een frisse nieuwe look heeft gekregen. Het systeem werkt nu nog intuïtiever. Kortom, de vertrouwde functionaliteiten in een modern jasje. En dat is fijn voor jullie als eindgebruikers. Daarnaast zorgt Angular ervoor dat we ons product nog sneller kunnen ontwikkelen. We kunnen dankzij het herziene systeem dus sneller reageren op al jullie vragen en wensen.

Benieuwd naar McMain Online in Angular?
Dat snappen wij! Daarom stellen wij onze software 30 dagen vrijblijvend beschikbaar voor iedereen. Vraag een gratis proefperiode aan en ontdek of het pakket aansluit bij jullie wensen. Download ons productboek als je rustig op je eigen moment nog even door de features en ons verhaal wilt bladeren.