Meldingen inzien en oppakken in de Digitale Monteur

2019 zit er bijna op, maar we willen jullie onze nieuwe updates natuurlijk niet ontnemen zo aan het eind van het jaar. Onze developers hebben hard gewerkt om meldingen binnen de Digitale Monteur te realiseren. Benieuwd naar de nieuwe features binnen onze applicatie? Lees dan snel verder. 

Jullie weten natuurlijk dat wij een Melder App hebben, waarvoor je geen account in McMain hoeft te hebben om een melding te maken. Met een simpele druk op de knop, inclusief foto, creƫer je een digitale werkvoorraad in de back-office. Voorheen pakte je de meldingen op in de back-office om de meldingen door te zetten naar het Grafisch Planbord. Dat kan nu ook anders. McMain Digitale Monteur App heeft nu de mogelijkheid om de meldingen in te zien en op te pakken. Hoe makkelijk kan je het maken voor de TD?

Meldingen in Digitale Monteur

Het toevoegen van Meldingen heeft zijn eigen voordelen. Zo kunnen monteurs nu zelf meldingen direct inzien vanuit de productie, kwaliteitsdienst of andere afdelingen en kan je direct meldingen oppakken. Kortom, de hele keten van melding tot uitvoering, digitaal verpakt en binnen handbereik. Maar wat betekent deze nieuwe feature precies?

Lijst met actieve meldingen

We beginnen bij het begin. Met deze update is het mogelijk om een lijst te bekijken van alle actieve meldingen. Begin de ochtend, na de lunchpauze of na de vier uur cup a soep met een kleine terugkoppeling op alle lopende meldingen die er zijn.

Detailpagina van individuele melding

Wie heeft de melding gemaakt? Wanneer is de melding aangemaakt en wat is er precies aan de hand? Oftewel: wat zijn de specifieke details van de melding. Met de detailpagina van de individuele melding kan je gemakkelijk de melding bekijken en alle details tot je nemen.

Storing aanmaken op een melding vanaf de detailpagina

Ook is het mogelijk om op de detailpagina een storing aan te maken van de melding. Zo is het mogelijk om een melding door te zetten naar een storing. Zo blijft het inzichtelijk wat voor storingen er zich voordoen op een object. Ook als deze initieel niet binnen komen als een storing.

Werkopdracht aanmaken op een melding vanaf de detailpagina

Soms blijkt een melding toch een grotere klus te zijn of meer inspanning te eisen dan vooraf gedacht. Dan is het nu ook mogelijk om een werkopdracht van de melding te maken. Zo kan je het gedane werk beter vastleggen en ook eventuele kosten, zoals materialen, vastleggen voor een beter overzicht.

Toolbar button waarmee de vijf nieuwste meldingen in te zien zijn

Door het toevoegen van een toolbar button, welke te zien is op alle pagina’s, is het nu mogelijk om te bekijken wat de vijf meest recent binnengekomen meldingen zijn. Hierdoor hoeft er niet naar de specifieke melding pagina’s genavigeerd te worden. Met als resultaat, efficiĆ«nter werken en de mogelijkheid om gegevens in te zien zonder veel klik-handelingen.

Meer weten?
Denk jij dat de Digitale Monteur en mobiele meldingen een verrijking zijn voor jouw Technische Dienst of ben je benieuwd wat onze applicatie nog meer kan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via via sales@mcmain.nl of via 0341 – 750 500.