Hoe krijg ik budget vrij?
6 juni 2019

Hoe krijg ik budget vrij voor onderhoudssoftware?

Onderhoudssoftware is tegenwoordig meer een must dan een heimelijke wens. Controles zijn intensiever en de machines worden complexer. Het wordt steeds belangrijker om met data knelpunten en mogelijke besparingen aan te tonen. Hiermee kunnen er kosten bespaard worden, mensen effectiever werken en machineprestaties worden verbeterd. De grote vraag die rijst binnen deze kaders: hoe krijg ik budget vrij voor onderhoudssoftware? Sta jij op het punt budget aan te vragen? Dan hebben wij hier 5 redenen om jouw management te overtuigen.

5 ROI punten die je kan meenemen

Deze vijf ROI punten geven duidelijk weer waar wij naar streven wanneer wij aan de slag gaan. Ze fungeren als een stip op de horizon zodat iedereen weet wat het doel is.

 • Reduceren van downtime & ongeplande stops voor verbeterde machine beschikbaarheid
  Detailresult:Door McMain kunnen we onderhoud plannen. Wij zijn 25% meer preventief gaan werken. Hierdoor heeft de productie minder stilstand en dit bespaart geld.”
 • Verminderen van onderhoudskosten door te sturen op besparingen
  Provincie Groningen: “Dankzij McMain werken we steeds efficiënter. We zijn minder uren kwijt en daardoor natuurlijk ook kosten.”
 • Verbeteren van kennisborging door digitaal & centraal waarborgen van historie
  KLM Catering Services: “Wij wilden graag structuur en dat alles op één plek is terug te vinden. Op deze manier kunnen we ook beslissingen maken op basis van ervaring en data.”
 • Efficiënter werken door reduceren van handelingen & verbeterde communicatie
  Zavin: “Alles zit bij ons in McMain, bijvoorbeeld het logboek, maar ook de verlofaanvragen en de formulieren van ons kwaliteitssysteem. McMain is voor ons meer geworden dan een onderhoudsprogramma.”
 • Optimaliseren van machine performance
  Vetipak: “In het begin, bij de opbouwfase, was het soms wel zoeken voor de gebruikers. Er zijn namelijk veel mogelijkheden in McMain. Een goede balans vinden in tijd is een uitdaging. Later begon men in te zien dat de investering in tijd een bijdrage begon te leveren aan het beter en efficiënter draaien van ons machines, evenals een betere grip op de kosten.” 

Wij helpen jou graag verder

Er zijn natuurlijk nog veel meer redenen om onderhoudssoftware aan te schaffen. Denk bijvoorbeeld aan voldoen aan regelgeving, veilig werken of versterken van de mobiliteit. Wij denken graag met je mee om een nóg overtuigender budgetaanvraag te doen. Neem vrijblijvend contact op met 0341- 750500 of stuur een e-mail naar sales@mcmain.nl.