Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Maintaining your industry since 1984   |   0341 - 750 500|info@mcmain.nl
Over McMain2020-04-09T11:26:25+02:00

Ontmoet de McMain-familie

McMain bestaat uit een enthousiast team dat barst van de energie. Het DNA van Frank, de oprichter, is verankerd in dit Nederlandse familiebedrijf. McMain wordt versterkt met diverse gedreven slimmeriken, met een achtergrond in onder andere (bedrijfskundige) informatica, (technische) bedrijfskunde, bouwkunde, werktuigbouwkunde, scheepsbouwkunde en elektrotechniek. De combinatie van deze diverse achtergronden, ervaring in het werkveld en een tomeloze ambitie heeft ervoor gezorgd dat inmiddels méér dan 10.000 gebruikers vertrouwen op McMain.

Klanten van McMain staan centraal in de missie en visie van het bedrijf. Mede door de 30 jaar ervaring in het vak leunen veel klanten op McMain. Zo kiezen zij niet alleen voor de dynamische en krachtige software, maar ook het team achter McMain helpt klanten het onderhoudsbeheer naar een hoger plan te tillen. Software wordt niet voor McMain zelf gemaakt, maar voor de klant. Juist door die instelling en een winnaarsmentaliteit groeit ons informele team achter McMain hard.

Meer weten over McMain software?

Neem nu vrijblijvend contact op

Neem contact op

Missie

Door dicht bij de behoefte van de klant te blijven en flexibel te zijn in onze persoonlijke dienstverlening, laten wij de processen van onze klanten effectiever en efficiënter verlopen. Met onze brede praktijkervaring kunnen we vooruitstrevende en krachtige software leveren dat complexe situaties vereenvoudigt.

Visie

Het is onze ambitie om een toonaangevende partner te zijn in de wereld van het onderhoud. Door wereldwijde verspreiding van onze dynamische software en het vergroten van ons netwerk, willen wij een bijdrage leveren aan organisaties die hier klaar voor zijn.

Gilde Maintenance

Als onderdeel van de Gilde Groep is Gilde Maintenance gespecialiseerd in het adviseren en automatiseren van technische onderhoudsdiensten en service organisaties. Vanuit de verzelfstandiging van diverse activiteiten van Akzo Nobel Information Services is de Gilde Groep ontstaan in 1994. Sinds 1996 werkt Gilde Maintenance in de samenstelling van activiteiten die we nu kennen. Sindsdien is Gilde Maintenance succesvol met onder meer:

  • De ontwikkeling van het onderhoudsmanagementsysteem McMain Software
  • Het optimaliseren en digitaliseren van jouw werkstromen
  • Gedegen advisering op basis van eigen praktijkervaring
  • Het ondersteunen en stimuleren van mobiel werken
McMain Software

Meer weten over software van McMain?

Neem nu vrijblijvend contact op

Advies op maat nodig? Bel: 0341 750 500