Communiceer met de McMain database

Met de technische mogelijkheden van tegenwoordig wordt het steeds eenvoudiger om van meerdere systemen één integraal platform te realiseren. Een voordeel hiervan is, is dat elke afdeling of proces zijn eigen informatie te zien krijgt en niet wordt  overstroomt door onnodige informatie. Daarom is het vanaf nu ook mogelijk om te communiceren met de McMain database voor het toevoegen of aanpassen van data.

Organisaties bewaren en beheren veelal dezelfde gegevens in verschillende informatiebronnen. Het gebruik van deze verschillende systemen wil je natuurlijk zo soepel mogelijk laten verlopen. Het uitwisselen van de informatie die in deze verschillende systemen staan wordt steeds belangrijker en McMain weet dit. Daarom heeft McMain de connector+ ontwikkeld. Op deze manier worden deze diverse systemen één geheel.

De voordelen van een integraal systeem

Met de McMain connector+ wordt jouw ICT platform één betrouwbaar geheel. Door het neerzetten van één integraal systeem bereik je kwalitatieve en actuele data. Er zijn natuurlijk nog meer voordelen, zoals:

  • Er is geen dubbele invoer van data 
  • Eén platform dat elke gebruiker precies geeft wat hij nodig heeft
  • De kans op fouten wordt verminderd doordat de data maar één keer wordt ingevuld
  • De Technische Dienst heeft vaak een eigen stuk gereedschap nodig, want zij vinden het lastig om met een ERP-systeem te werken

Hoe werkt de connector+

De connector+ biedt de mogelijkheid om twee of meerdere systemen met elkaar te  kunnen laten communiceren. Op deze manier kunnen diverse systemen elkaar aanvullen en ondersteunen. Doordat de connector+ communiceert met beide systemen, is de informatie in beide pakketten altijd up-to-date. Met andere woorden: de connector+ zorgt ervoor dat de gegevens in zowel McMain, als in andere informatiebronnen veilig heen en weer gestuurd kunnen worden. Hierdoor is de informatie altijd real-time te benaderen. 

Koppelingen

De connector+ kan geïntegreerd worden met diverse pakketten. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een koppeling te maken boekhoudpakketten, zoals AFAS, Multivers of Exact. Daarnaast kan McMain ook gekoppeld worden met verschillende soorten apparatuur, zoals NEN3140 testers. Heb jij een ander pakket waar jij graag een koppeling mee zou willen hebben? Wij kijken graag wat de mogelijkheden zijn hierin!

Meer weten?
Wil je meer weten over McMain en de mogelijkheden om koppelingen te maken? Wij kijken graag welke mogelijkheden er voor jou zijn. Neem contact met ons op via 0341 – 750 500 of mail naar sales@mcmain.nl voor meer informatie.