Fysieke trainingen in een nieuw jasje

Sinds twee weken opereert het McMain team vanuit huis en dit brengt verschillende veranderingen met zich mee. De beperkingen die het coronavirus met zich meebrengt, drijft ons om te innoveren en dat is een positief gegeven. Eén van de elementen waar wij de afgelopen 2 weken druk mee bezig zijn geweest, zijn de basistrainingen en gisteren is de allereerste online training live gegaan.

Een nieuwe setting

Onze traditionele training setting is in korte periode volledig omgezet naar een digitale omgeving. Op deze manier kunnen de cursisten vanaf hun eigen werkplek makkelijk inbellen en de training online volgen. De eerste online training is afgelopen week met een succes afgerond en hieronder een een reactie van een cursist zelf.

“Complimenten voor de eerste online training. Het was goed geregeld en het verliep zeer vlot. Het bespaart mij twee keer 3 uur rijden!”

Online basistrainingen

Dit succes smaakt naar meer en daarom is besloten om het trainingsaanbod van McMain vanaf heden ook online aan te bieden. Hoe gaat het in zijn werking?

  • Geef je op via training@mcmain.nl (maximaal 8 personen per training)
  • Wij sturen het trainingsmateriaal naar kantoor of naar privé adres
  • De dag zelf ontvang je een code waarmee je zelf in kan loggen in de de online trainingsomgeving
  • Vanuit de Google Hangouts is het mogelijk alle vragen te stellen aan de trainingsleider
  • Via TeamViewer kijken wij mee in jouw online omgeving voor al jouw vragen

“We hadden het trainingsmateriaal netjes op de post ontvangen. De online leeromgeving sprak mij het meest aan. Het was boven verwachting en alles was weer, zoals de fysieke trainingen, compleet.”

Volg de McMain online trainingen
Wil je meer informatie over de online training en hoe het in zijn werk gaat? We vertellen je er graag meer over. Neem vrijblijvend contact op via training@mcmain.nl of bel naar 0341 – 750 500.