De nieuwe features voor deze maand:

Werkvergunning verlengen
Standaard labels aan objecttype koppelen

Werkvergunning verlengen

Beschikbaar voor McMain Online Team & Pro

Feature – Werkvergunning verlengen
Het was al mogelijk om werkvergunningen aan te maken en voor te bereiden in McMain Online, maar nu kan je deze ook verlengen. Dit is bijvoorbeeld nodig wanneer het werk niet binnen de afgesproken tijd is afgerond.

De werkvergunning verleng je heel gemakkelijk met een druk op de knop. Vervolgens kan je deze werkvergunning opnieuw activeren in de Digitale Monteur. Alles wat in de originele werkvergunning opgenomen was, is al automatisch geselecteerd.

Vervolgens zetten de verstrekker en de houder opnieuw een handtekening en kan je de werkvergunning opnieuw activeren.

💡 Voordeel – Aanpassen aan situatie
Het verlengen van de werkvergunning maakt het mogelijk om je snel aan te passen aan een veranderende situatie. Als het om wat voor reden niet lukt om het werk binnen de afgesproken tijd af te ronden, kan je toch veilig blijven werken.

✔️ Resultaat – Versneld proces
Doordat je een bestaande werkvergunning kunt verlengen, en niet een hele nieuwe werkvergunning hoeft aan te maken, kan je sneller verder met de werkzaamheden.

Standaard labels aan objecttype koppelen

Beschikbaar voor McMain Online Team & Pro

Feature – Standaard labels aan objecttype koppelen
Het is vanaf nu mogelijk om standaard labels te koppelen aan een objecttype in McMain Online. Op het objecttype detailscherm in het al bestaande tabblad voor standaardwaardes, zijn nu ook labels toegevoegd. 

Nieuwe objecten die binnen een objecttype vallen waar een standaard label aan is toegevoegd, krijgen automatisch ook dat label mee.

Met deze feature is het voor een monteur direct duidelijk welke assets er op een locatie aanwezig zijn. Dit is met name handig voor organisaties met meerdere locaties of bedrijven die Field Service uitvoeren voor klanten.

💡 Voordeel – Snelheid
Door deze feature kan je sneller nieuwe objecten toevoegen en van alle gewenste informatie voorzien. Je hoeft namelijk niet meer per individueel object labels toe te voegen.

✔️ Resultaat – Efficiënter werken
Omdat je minder tijd kwijt bent aan het toevoegen van nieuwe objecten, werk je efficiënter en bespaar je tijd.

Ook profiteren van deze features?

Met de gratis trial kan je McMain Online 30 dagen zelf ervaren. Zo kom je erachter hoe de software kan bijdragen aan het efficiënter inrichten van jouw bedrijfsprocessen.
Ben je al klant van McMain en wil je overstappen naar McMain Online? Neem dan even contact met ons op via onderstaande button.