De nieuwe feature voor deze maand:

Werkopdrachten in uitvoering mailen

Werkopdrachten in uitvoering mailen

Beschikbaar voor McMain Online Team

Feature – Werkopdrachten in uitvoering mailen
Het is nu mogelijk om een werkopdracht in uitvoering te mailen. Dit kan zowel vanuit de werkopdracht zelf als vanuit het planbord. Op het planbord kan je een werkopdracht plannen door de opdracht naar het bord te slepen en bij de juiste persoon te plaatsen. Vervolgens kan je de werkopdracht mailen naar:

  • Externe bedrijven die langskomen voor onderhoud
  • Interne medewerkers die op de hoogte gesteld moeten worden
  • Klanten waar je langs gaat voor het uitvoeren van onderhoud

💡 Voordeel – Verbetert de communicatie
Deze feature is ontworpen om je werkproces te stroomlijnen en om de communicatie te verbeteren. Houd iedereen up-to-date met de laatste status van werkopdrachten, zowel degene die eraan werken als de externen die niet met het systeem werken.

✔️ Resultaat – Tijdsbesparing
Bespaar kostbare tijd door werkopdrachten vanaf het planbord met één klik te verzenden. Je hoeft niet langer meer te kopiëren en te plakken of je eigen e-mailadres te gebruiken. Daarnaast kan je nu ook goed inzien of iemand al een werkopdracht heeft verstuurd, dit wordt namelijk gelogd op de werkopdracht.

Ook profiteren van deze feature?

Met de gratis trial kan je McMain Online 30 dagen zelf ervaren. Zo kom je erachter hoe de software kan bijdragen aan het efficiënter inrichten van jouw bedrijfsprocessen.
Ben je al klant van McMain en wil je overstappen naar McMain Online? Neem dan even contact met ons op via onderstaande button.