De nieuwe features voor deze maand:

Uitleenbeheer

Uitleenbeheer

Beschikbaar voor McMain Online Pro

Feature – Uitleenbeheer
Vanaf nu vind je onder het kopje Objecten het menu-item ‘Uitleenbeheer’ in McMain Online. Je kunt daar een zgn. uitleenregistratie aanmaken. Op de uitleenregistratie staat een lijst met alle objecten die je uitleent. Je kunt deze koppelen aan een werkopdracht, of aan een externe klant.

De uitleenregistratie krijgt een verwachte retourdatum mee. Op die manier houd je zicht op de beschikbaarheid en locatie van je objecten. Nadat je objecten hebt toegevoegd, kan je de uitleenregistratie aanvragen bij een collega die geautoriseerd is om de registratie te activeren. 

Als de uitleenregistratie is geactiveerd, krijgen de objecten de status ‘Uitgeleend’. Je kunt dit ook terugvinden op de stamkaart van het object. Daardoor is het voor elke McMain-gebruiker direct duidelijk welke objecten wel of niet zijn uitgeleend.

De rechten voor het activeren van uitleenregistraties kan je toewijzen op basis van gebruikersprofielen.

💡 Voordeel – Actuele objectlocatie bijhouden
Deze feature maakt het mogelijk om te allen tijde de locatie van je objecten bij te houden. Je ziet niet alleen of en aan wie een asset is uitgeleend, maar je weet ook wanneer deze weer terug verwacht wordt.

✔️ Resultaat – Inzicht behouden
Hierdoor houd je inzicht in je assets en kom je niet voor verrassingen te staan, zoals een leeg magazijn.

Ook profiteren van deze feature?

Met de gratis trial kan je McMain Online 30 dagen zelf ervaren. Zo kom je erachter hoe de software kan bijdragen aan het efficiënter inrichten van jouw bedrijfsprocessen.
Ben je al klant van McMain en wil je overstappen naar McMain Online? Neem dan even contact met ons op via onderstaande button.