De nieuwe features voor deze maand:

Smeerregels toevoegen aan een werkinstructie

Alles OK knop

Smeerregels toevoegen aan een werkinstructie

Beschikbaar voor McMain Online Team

Feature – Smeerregels toevoegen aan een werkinstructie
Eerder was het in McMain Online al mogelijk om een inspectieregel toe te voegen aan een werkinstructie. Nu is het mogelijk om bij een inspectieregel te kiezen voor smeertechnisch onderhoud. Dit houdt in dat je kan registreren welk smeermiddel je moet gebruiken, de hoeveelheid en het aantal smeerpunten.

💡 Voordeel – Duidelijke actiepunten
Door deze feature weet je precies wat je moet doen als het aankomt op het smeren van je assets. Zo pak je niet meer per ongeluk het verkeerde smeermiddel en zal je geen enkel smeerpunt meer over het hoofd zien.

✔️ Resultaat – Nauwkeurig te werk
Dankzij deze specifieke instructies wordt het risico op fouten aanzienlijk verkleind. Dit leidt tot het beter onderhouden van je assets en uiteindelijk een langere levensduur.

Alles OK knop

Beschikbaar voor McMain Online Team

Feature – Alles OK knop
In McMain Online kan je nu op een werkinstructie aangeven of je wil werken met multi-select acties. Als deze functie aanstaat, kan je in de Digitale Monteur meerdere regels van de inspectielijst tegelijk selecteren om deze allemaal op OK of N.OK te zetten.

💡 Voordeel – Snelheid
Door deze feature kan je gemakkelijk met één druk op de knop alle regels goedkeuren of niet. Hierdoor zal je sneller te werk gaan.

✔️ Resultaat – Efficiënt te werk
Dankzij deze feature ga je efficiënt te werk doordat je niet elke regel afzonderlijk hoeft te beoordelen.

Ook profiteren van deze features?

Met de gratis trial kan je McMain Online 30 dagen zelf ervaren. Zo kom je erachter hoe de software kan bijdragen aan het efficiënter inrichten van jouw bedrijfsprocessen.
Ben je al klant van McMain en wil je overstappen naar McMain Online? Neem dan even contact met ons op via onderstaande button.