Een digitale rondleiding door onze software

McMain Online wordt steeds meer volwassen en de eerste klanten maken inmiddels succesvol gebruik van de nieuwe software. Daarom zijn wij druk bezig met het steeds verder door ontwikkelen van McMain Online. Dit keer met een rondleiding die jullie stapsgewijs door de onderhoudssoftware meeneemt. In de verschillende stappen laten we alle essentiële onderdelen van McMain Online zien. Zoals we zeiden, het is een product tour dus het heeft echt een begin en eindpunt waarbij alle stappen langzaam in elkaar overlopen. Tijd om hier eens in te duiken jullie te laten zien hoe deze tour eruit ziet.

De product tour neemt jullie online stap voor stap mee door de software. Jullie krijgen als het ware een rondleiding door McMain Online. De tour bestaat uit verschillende stappen die bepaalde onderdelen uitlicht waarna er een tekstvak verschijnt. Op deze manier leggen we uit wat jullie met de verschillende knoppen kunnen, maar ook waar jullie bepaalde informatie kunnen vinden. Denk aan werkopdrachten, waar jullie onderhoudsmodellen kunnen instellen, maar ook medewerkers aanmaken. Alle basisinformatie om een vliegende start te maken, wordt jullie tijdens de product tour aangereikt.

Rondleiding door McMain Online

In onze online omgeving kunnen jullie 30 dagen gratis de onderhoudssoftware gebruiken en uitproberen. Er wordt een volledig schone omgeving voor jullie klaargezet zodat de software ingericht kan worden op basis van jullie werkomgeving en werkwijze. Dit betekent dat jullie zelf jullie objectboom kunnen inrichten, werkopdrachten kunnen beheren en de planning kunnen inrichten. Op deze manier komen jullie er achter of ons programma voldoet aan jullie wensen en eisen. We snappen dat het best een uitdaging kan zijn om als nieuwe gebruiker zelf te ontdekken waar bepaalde gegevens te vinden zijn of waar je deze gegevens voor kunt gebruiken. Er rees daarom een grote vraag: wat representeert de software? De product tour geeft hier antwoord op en laat jullie de toegevoegde waarde van het programma zien.

Klaar voor de start

Het is belangrijk om te weten waar de software voor staat, waar deze voor gebruikt kan worden en wat de essentiële functionaliteiten zijn.  Deze gedachte heeft bij ons team van consultants centraal gestaan tijdens het ontwikkelen van de product tour. Aan het eind van de tour geven we een directe link naar de handleiding waarin aanvullende informatie en video’s worden weergegeven. Zo kunnen jullie nog meer informatie opdoen over McMain Online. Al met al levert de product tour een stukje extra beleving en geeft het jullie net dat beetje extra uitleg wat jullie nodig hebben om zelfstandig van start te kunnen gaan. Zo kunnen jullie op jullie eigen tempo starten met McMain Online, jullie eerste stap naar digitalisering. Na de trial kunnen jullie beginnen met een leeg account of doorgaan met de data uit jullie trial-omgeving.

Product tours in de toekomst

Zijn jullie iets tegengekomen tijdens de product tour waar jullie nog wat meer uitleg over willen, hebben jullie een super goed idee voor de uitbreiding of hebben jullie een andere vraag of opmerking? We zijn erg benieuwd naar jullie mening, dus laat het ons vooral weten. Dan nemen wij jullie feedback mee in de verdere ontwikkeling van de tours.

McMain Online en de product tours uitproberen

Probeer McMain Online nu zelf uit en kijk of het product bij jullie team past. Start gratis de trial versie van McMain Online en ervaar de voordelen van het programma. Op zoek naar meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact op via sales@mcmain.nl of  bel naar 0341 – 750 500.