Nieuwe maand, nieuwe features. Ook in februari 2023 heeft onze development-afdeling weer hard gewerkt aan mooie nieuwe features. Je leest en bekijkt ze hieronder.

Offline werken in de Digitale Monteur
Meerdere locaties per artikel
Objectspecificaties vernieuwd
Standaard onderhoudsmodellen

Offline werken in de Digitale Monteur

Beschikbaar voor McMain Online Pro

Feature – Offline werken in de Digitale Monteur
Het is vanaf nu mogelijk om offline te werken in de Digitale Monteur app. Als je weet dat je in een gebied aan het werk gaat waar geen internetverbinding is, kun je in de Digitale Monteur aangeven dat je offline wilt werken.

💡 Voordeel – Overal toegang tot informatie
Deze feature zorgt ervoor dat alle werkopdrachten worden gedownload op je apparaat, zodat je gewoon toegang hebt tot alle informatie. Ook kan je nieuwe informatie toevoegen, zoals notities of foto’s en de werkopdracht gereedmelden. Zodra je weer toegang hebt tot internet, kan je de offlinemodus uitzetten. Alle wijzigingen worden dan automatisch geüpload naar McMain.

✔️ Resultaat – Efficiënt werken
Doordat je overal toegang hebt tot alle gegevens, kan je gewoon doorwerken als je geen internetverbinding hebt. Zo werk je dus efficiënt en kan je na het voltooien van de ene taak meteen weer door met de volgende.

Meerdere locaties per artikel

Beschikbaar voor McMain Online Team & Pro

Meerdere artikellocaties McMain Online

Feature – Meerdere locaties per artikel
Het is vanaf nu mogelijk om aan te geven op welke locaties artikelen liggen opgeslagen via het nieuwe tabblad ‘Locaties’. Denk hierbij aan verschillende schappen of stellingen in een magazijn. Daarnaast kan je ook een standaardlocatie per artikel aangeven en direct de voorraad per locatie corrigeren.

💡 Voordeel – Inzicht in de voorraad
Dankzij deze feature ben je altijd op de hoogte van de voorraad van een artikel op elke locatie.

✔️ Resultaat – Weten of er voldoende voorraad is
Doordat je niet alleen inzicht hebt in de totale voorraad, maar ook in de voorraad per locatie, weet je altijd of er voldoende materiaal beschikbaar is op jouw locatie wanneer je een werkopdracht uit gaat voeren.

Objectspecificaties vernieuwd

Beschikbaar voor McMain Online Lite, Team & Pro

Specificaties per objecttype

Feature – Nieuwe objectspecificaties
Vanaf nu kan je in McMain Online specificaties per objecttype definiëren. Het is mogelijk om standaardwaardes in te vullen en om bepaalde waardes verplicht te maken. Bovendien kan je vanaf nu ook een selectielijst creëren met een dropdown menu. Bij het aanmaken van een nieuw object kan je de specificaties bovendien direct invullen.

💡 Voordeel – Velden toevoegen die jij nodig hebt
De introductie van deze feature maakt het mogelijk om zelf de juiste specificatie velden toe te voegen per objecttype.

✔️ Resultaat – McMain verder laten aansluiten bij jouw situatie
Doordat je zelf specificatie velden per objecttype aan kunt maken, kan je McMain nog verder inrichten op basis van jouw situatie. Zo sluit de software nog beter aan bij jouw processen en werkwijze.

Standaard onderhoudsmodellen

Beschikbaar voor McMain Online Pro

Onderhoudsmodel bij object McMain online

Feature – Standaard onderhoudsmodellen
Per objecttype kan je vanaf nu standaard onderhoudsmodellen toevoegen in McMain Online. Op het moment dat je een nieuw object aanmaakt en een objecttype selecteert, worden de onderhoudsmodellen die bij dat type horen automatisch gegenereerd.

💡 Voordeel – Snel en compleet het systeem vullen
Doordat je niet voor ieder nieuw object een apart onderhoudsmodel hoeft aan te maken, kan je sneller een objectenboom opbouwen. Bovendien loop je geen risico dat je vergeet om onderhoudsmodellen aan te maken.

✔️ Resultaat – Efficiënter werken
Doordat je de objectenboom sneller in kunt richten werk je efficiënter en houd je meer tijd over voor andere werkzaamheden.

Ook profiteren van deze features?

Met de gratis trial kan je McMain Online 30 dagen zelf ervaren. Zo kom je erachter hoe de software kan bijdragen aan het efficiënter inrichten van jouw bedrijfsprocessen.
Ben je al klant van McMain en wil je overstappen naar McMain Online? Neem dan even contact met ons op via onderstaande button.