De nieuwe features voor deze maand:

Meer historie inzien in de Digitale Monteur

Generieke werkinstructies

Meer historie inzien in de Digitale Monteur

Beschikbaar voor McMain Online Lite, Team, Pro

Feature – Meer historie inzien in de Digitale Monteur
Eerder was het al mogelijk om via de Digitale Monteur een paar details van de historie in te zien. Nu is het mogelijk om van een gereed gemelde werkopdracht de volledige details in te zien, zoals: ingevulde inspectielijst, feedback, afgeboekt materiaal, gemaakte uren, toegevoegde documenten, etc.

💡 Voordeel – Sneller informatie
De monteur heeft nu sneller gedetailleerde informatie tot zijn beschikking. Hierdoor kan de monteur sneller achterhalen welk werk er eerder verricht is.

✔️ Resultaat – Tijd besparen
Deze feature bespaart monteurs tijd in het zoeken naar de juiste informatie.

Generieke werkinstructies

Beschikbaar voor McMain Online Pro

Feature – Generieke werkinstructies
Bij het opstellen van een inspectielijst is het nu mogelijk om inspectieregels te koppelen aan een objecttype. Met het invullen van de inspectielijst is het mogelijk om te kiezen over welk specifiek object het gaat. De lijst aan keuzes van de objecten wordt gefilterd op basis van het vooraf ingestelde objecttype. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen of dit onderliggende objecten zijn of dat ze gefilterd worden op basis van het hoofdobject.

💡 Voordeel – Efficiënt te werk
Door deze feature kan je één werkinstructie maken voor het controleren van meerdere vergelijkbare objecten.

✔️ Resultaat – Tijd besparen
Dit scheelt veel tijd in het voorbereiden van werkinstructies en daarnaast houd je het systeem netjes en overzichtelijk.

Ook profiteren van deze features?

Met de gratis trial kan je McMain Online 30 dagen zelf ervaren. Zo kom je erachter hoe de software kan bijdragen aan het efficiënter inrichten van jouw bedrijfsprocessen.
Ben je al klant van McMain en wil je overstappen naar McMain Online? Neem dan even contact met ons op via onderstaande button.