Onze developers hebben ook de afgelopen maand weer hard gewerkt aan nieuwe features in McMain Online. Lees en bekijk hieronder welke features er nieuw zijn in april 2023.

Inloggen met 2FA
Bulk inplannen werkopdrachten
Plangroepen

Inloggen met 2FA

Beschikbaar voor McMain Online Lite, Team & Pro

Feature – Inloggen met 2FA
Je kunt vanaf nu inloggen met 2 Factor Authentication in McMain Online. Als je deze functie aanzet, loggen alle full users vanaf dat moment met 2FA in.

Het is mogelijk om met elke bekende authenticator app in te loggen: Google Authenticator, Microsoft Authenticator, Authy, etc. Als je voor het eerst met 2FA inlogt, scan je eenmalig de QR-code. Daarna gebruik je elke keer de authenticator app om in te loggen.

💡 Voordeel – Meer veiligheid
Door in te loggen met 2FA zorg je voor betere beveiliging van alle gegevens die in McMain staan. Een wachtwoord alleen is dan namelijk niet meer voldoende om in te kunnen loggen.

✔️ Resultaat – Minder risico lopen
Met 2FA verklein je de kans op een datalek of het ongeautoriseerd aanpassen van de gegevens.

Bulk inplannen werkopdrachten

Beschikbaar voor McMain Online Lite, Team & Pro

Feature – Bulk inplannen werkopdrachten
Het is nu mogelijk in McMain Online om voor meerdere werkopdrachten tegelijkertijd een medewerker en uitvoerdatum toe te wijzen. Dit doe je door vanaf het lijstscherm de betreffende werkopdrachten aan te vinken. Vervolgens kan je alle geselecteerde werkopdrachten in één keer toewijzen en een uitvoerdatum kiezen.

Voor werkopdrachten die al toegewezen waren aan iemand anders, of die een andere uitvoerdatum hadden, kan je ervoor kiezen om deze wel of niet te overschrijven.

💡 Voordeel – Tegelijkertijd inplannen
Dankzij deze feature ben je in staat om in één keer veel werkopdrachten tegelijkertijd toe te wijzen en in te plannen.

✔️ Resultaat – Efficiency
Hierdoor kan je sneller werken en plannen in McMain Online.

Plangroepen

Beschikbaar voor McMain Online Team & Pro

Feature – Plangroepen koppelen
Vanaf nu kan je plangroepen koppelen aan onderhoudsmodellen in McMain Online. Deze feature stelt je in staat om onderhoudsmodellen te groeperen op basis van de planning.Daardoor kan je al het preventieve onderhoud voor een machine op hetzelfde moment inplannen. Op het werkplanningsscherm kun je hier op filteren.

Ook is het mogelijk om een plangroep te maken op basis van het aantal uren dat het onderhoud in beslag neemt. Hierdoor kan je alle onderhoudstaken inplannen op basis van de geplande stilstandtijd van een machine.

💡 Voordeel – Onderhoud op hetzelfde moment
Preventief onderhoud aan een machine op hetzelfde moment uitvoeren, of tijdens geplande stilstandtijd van de machine.

✔️ Resultaat – Lage impact op productie
Het uitvoeren van preventief onderhoud heeft daardoor zo min mogelijk impact op de productie.

Ook profiteren van deze features?

Met de gratis trial kan je McMain Online 30 dagen zelf ervaren. Zo kom je erachter hoe de software kan bijdragen aan het efficiënter inrichten van jouw bedrijfsprocessen.
Ben je al klant van McMain en wil je overstappen naar McMain Online? Neem dan even contact met ons op via onderstaande button.