De nieuwe features voor deze maand:

Inkopen van objecten in McMain Online

Tabblad meters

Workflow upgrade: storingsoorzaken combineren met objecttypes

Inkopen van objecten in McMain Online

Beschikbaar voor McMain Online Pro

Feature – Inkopen van objecten in McMain Online
Eerder was het in McMain Online al mogelijk om artikelen in te kopen, die worden verbruikt bij het uitvoeren van onderhoud. Nu is het ook mogelijk om bij een inkooporder een object in te kopen in McMain Online. Bij het opstellen van een inkooporder kan je een orderregel toevoegen en daarbij kan je nu voor de gloednieuwe knop ‘object’ kiezen.

💡 Voordeel – Inkopen inzichtelijk
Door deze feature heb je al je inkopen in één systeem en kan je ook bijhouden wat je (grotere) uitgaven zijn. Daarnaast hoef je het object niet meer aan te maken in de boomstructuur, dit wordt er automatisch ingezet.

✔️ Resultaat – Overzicht bewaren
Je bewaart het overzicht van de objecten die ingekocht worden.

Tabblad meters

Beschikbaar voor McMain Online Lite, Team, Pro

Feature – Tabblad meters
In McMain Online kan je meters toevoegen aan een object. Voorheen zag je deze meters niet op het object terug. Nu is er op het object een tabblad met ‘meters’ toegevoegd, waardoor je op objectniveau inzichtelijk hebt welke meters er gekoppeld zijn. Denk hierbij aan verschillende meters als kilometerafstand of bandenprofiel bij een voertuig.

💡 Voordeel – Meer inzicht
Doordat je inzicht hebt op objectniveau kan je gemakkelijk inzien welke meters verbonden zijn aan een object. Dit bespaart een paar klikken en zorgt ervoor dat je de benodigde informatie onder één object hebt.

✔️ Resultaat – Efficiënt te werk
In één oogopslag heb je alle details van je object in beeld.

Workflow upgrade: storingsoorzaken combineren met objecttypes

Beschikbaar voor McMain Online Pro

Feature – Storingsoorzaken combineren met objecttypes
Bij het aanmaken van een storing heb je nu de mogelijkheid om de lijst met potentiële storingsoorzaken van tevoren te filteren. Voorheen kon je bij de oorzaak kiezen voor opties die nooit mogelijk zouden zijn. Nu kan je deze opties wegfilteren, zodat je alleen kan kiezen uit oorzaken die wel voor kunnen komen. Dit zie je terug in McMain Online en in de Digitale Monteur.

💡 Voordeel – Efficiënt te werk
Door het wegfilteren van de onmogelijke opties, kan je de juiste oorzaak van een storing toevoegen zonder dat je door een lijst hoeft te scrollen.

✔️ Resultaat – Je workflow optimaliseren
Dit helpt bij het sneller kiezen van een oorzaak en het vaststellen van een storing. Daarnaast maakt deze feature het invullen van McMain Online minder foutgevoelig.

Ook profiteren van deze features?

Met de gratis trial kan je McMain Online 30 dagen zelf ervaren. Zo kom je erachter hoe de software kan bijdragen aan het efficiënter inrichten van jouw bedrijfsprocessen.
Ben je al klant van McMain en wil je overstappen naar McMain Online? Neem dan even contact met ons op via onderstaande button.