De eerste features na livegang

Het development team heeft deze zomer niet stilgezeten. In april is McMain Online live gegaan en sindsdien zijn er verschillende nieuwe features bijgekomen. Hoog tijd om deze nieuwe features onder de loep te nemen en toe te lichten. Een van deze features zijn de inkooporders, maar er is meer!

De nieuwe features

Wat is er precies nieuw in McMain Online? Wij geven je een overzicht.

Inkooporders
Registreer, bereken en verstuur nu inkooporders vanuit McMain Online! Voeg artikelen toe als orderregels en McMain berekent automatisch de totalen. Ook is het mogelijk om de inkooporder in PDF-formaat te downloaden. Zo kan je deze direct te printen of versturen naar de leverancier.

Koppeling met de Digitale Monteur en meerdere gebruikers
Beheer nu de eigen medewerkers in McMain Online. Geef andere gebruikers toegang en koppel McMain Online aan de Digitale Monteur! Medewerkers kunnen nu ingesteld worden als inlogaccounts, waarmee monteurs, planners of andere werknemers binnen het bedrijf in kunnen loggen.

Preventieve werkopdracht aanmaken
Bij het aanmaken van een nieuwe werkopdracht is er nu een keuze voor Preventieve werkopdracht toegevoegd. Met deze optie wordt automatisch een nieuw onderhoudsmodel opgesteld en de eerste werkopdracht direct in uitvoering gezet.

Grafisch Planbord v1.1.1
Het Grafisch Planbord kon na de vorige update natuurlijk niet achterblijven en heeft ook een aantal nieuwe features waarmee het nog beter te gebruiken is. Het is nu mogelijk om te zoeken op events en er is een auto-highlight op de backlog items toegevoegd.

Meer weten over McMain Online?
Kun je niet wachten om aan de slag te gaan? Snappen wij! Vraag nu een gratis 30 dagen trial aan op onze website. Registreer je nu hier. Vragen over onze web-oplossing? We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar op 0341 – 750 500 of mail naar sales@mcmain.nl voor meer informatie.