Altijd op de hoogte wat er speelt

Goed nieuws moet gedeeld worden. Afgelopen week heeft het development team versie 1.2 van McMain Online gelanceerd. Dat betekent dat het tijd is om de nieuwe features van de online onderhoudssoftware te bekijken en onder de loep te nemen. Een van de nieuwe features zijn de rapportages, maar dat is zeker niet het enige!

De nieuwe features in McMain Online

Wat is er precies nieuw in onze online onderhoudssoftware? Wij geven je een overzicht.

Rapportages
McMain Online heeft vanaf nu ondersteuning voor het aanleveren van rapporten. Deze rapportages zijn te vinden op het objecten detail scherm. Door de downloadmogelijkheid naar pdf is het mogelijk om de rapportages makkelijk door te sturen naar je collega’s. Zo is iedereen weer op de hoogte van de stand van zaken. 

De volgende rapporten zijn beschikbaar op dit moment:

  1.   Storingen per object, verdeeld per storingsoorzaak
  2.   Object historie per werkopdracht-type. Denk aan aantal werkopdrachten, uren en kosten.

Vernieuwd dashboard
Het dashboard van McMain Online is compleet vernieuwd, met een moderne en strakke look en meer grafieken om je onderhoud beter en sneller in kaart te kunnen brengen. Een voordeel van het vernieuwde dashboard kan doorklikken en hierdoor meer informatie krijgt. Zo kan je bijvoorbeeld zien welke werkopdrachten er daadwerkelijk op het object staan.

Documenten op werkinstructies
Upload nu ook je documenten op een werkinstructie. Deze documenten zullen dan automatisch op het gekoppelde onderhoudsmodel worden laten zien. Ook verschijnen ze op de uit jouw onderhoudsmodel gegenereerde werkopdrachten.

Livechat
Heb je een probleem met, of vragen over McMain Online? Dan kan je vanaf nu direct met onze medewerkers chatten. Wij kunnen dan zo snel mogelijk antwoord geven op je vraag zodat je weer door kan gaan.

Probleemoplossingen en andere verbeteringen
Naast nieuwe features is ook de algehele gebruiksvriendelijkheid, snelheid en omgeving geoptimaliseerd om de ervaring te verbeteren.

Meer weten over McMain Online?
Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met online onderhoudssoftware? Snappen wij! Vraag nu een gratis 30 dagen trial aan op onze website. Registreer je nu hier. Vragen over onze web-oplossing? We komen graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar op 0341 – 750 500 of mail naar sales@mcmain.nl voor meer informatie.