Bent u ook klaar met al dat papierwerk? Werkbonnen die verdwijnen onder grote stapels? Het verslepen van uw laptop? Wilt u ook altijd en overal uw werk kunnen uitvoeren? Zonder afhankelijk te zijn van een locatie? Dat kan! McMain lanceert de Digitale Monteur.

McMain lanceert de Digitale Monteur

Wat is dat dan? De Digitale Monteur is de web-based versie van McMain, speciaal gemaakt voor de monteur. Denk bijvoorbeeld aan het oppakken van werkopdrachten met digitale inspectielijsten, het registeren van uren en materialen, het inzien van objectinformatie en het gereedmelden van het werk. Daarnaast kunnen ook storingen aangemaakt worden in de applicatie. Het grote voordeel van de Digitale Monteur is dat het zowel te gebruiken is op tablet, smartphone als via een browser. De Digitale Monteur is response ingericht en reageert hierdoor flexibel op ieder device.

Een ander voordeel van de Digitale Monteur is dat het klantspecifiek ingericht kan worden. Denk bijvoorbeeld aan een eigen logo, uw eigen huisstijl kleuren en het toevoegen van gegevens op het scherm. Door de dynamische opbouw van de software kan er met een druk op de knop extra velden verwijderd of toegevoegd worden.

En dit allemaal in een nieuw jasje. Het nieuwe design van McMain komt waarschijnlijk wel bekend voor. Het heeft de user interface van Google Material Design. Dit ontwerp heeft al aangetoond de aantal voordelen met zich mee te nemen, waaronder de gebruikersvriendelijkheid.

Voor wie?

De Digitale Monteur is geschikt voor bedrijven die hun Technische Dienst mobiliteit willen geven. De vraag naar deze oplossing is ontstaan bij bedrijven die graag hun monteurs uitgerust willen hebben met een tablet. Hierdoor hoeft de monteur geen grote afstanden meer te lopen voor het registreren van hun werkzaamheden. Bovendien hebben de monteurs dan alle informatie over het werk en de objecten bij de hand. Verder hebben monteurs vaak geen eigen pc waar ze hun werkzaamheden in kunnen voeren, waardoor informatie over het werk en/of storing nog wel eens verloren gaat.

Interesse?

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de Digitale Monteur? Neem dan vrijblijvend contact op met afdeling sales op telefoonnummer 0341-750500 of per mail via sales@mcmain.nl.