Een wijziging in de software van McMain

Waarschijnlijk heb je de wijziging die is doorgevoerd in McMain al gezien: incidenten is vervangen door meldingen. Nu alles doorgevoerd is rondom deze update, is het tijd om een toelichting te geven over deze wijziging binnen ons systeem.

Onderhoudsbeheer vindt plaats in verschillende branches in Nederland, maar ook in het buitenland. Dit betekent dat termen verschillende betekenissen kunnen hebben. Zo kan het dus zijn dat het bij de ene organisatie een incident een kleine error is, maar in een andere organisatie een grote calamiteit. Om iedereen zo goed mogelijk met McMain te laten werken, hebben wij een verandering aangebracht om zo de impact te verminderen van incidenten. 

Wat betekent dit voor jullie?

Maak je gebruik van McMain 4.82 dan is is incidenten in jouw systeem veranderd in meldingen. Er verandert voor jou als gebruiker verder niets! Aan de functie is niets veranderd, alleen de benaming. Waar je voorheen een incident meldde, maak je nu een melding aan.

Meer weten?
Wil je meer weten of een medewerker spreken over deze verandering? Dat kan natuurlijk! Wij zijn bereikbaar op 0341 – 750 500 om meer te vertellen over deze verandering.