Een veelgevraagde wens

Gelijk naar de detailpagina van een object gaan na het scannen van bijbehorende QR- of barcode. Dit met behulp van een pop-up scherm en camera op de nieuwe objecten lijst pagina. Onlangs is de Digitale Monteur uitgebreid met materiaal dossiers, maar de Digitale Monteur heeft een nieuwe feature: uitgebreide object informatie.

Bij deze ontwikkeling stond het object centraal. Het inzien van een objectenlijst en uitgebreid detail scherm met historie was een veelgevraagde wens. Voorheen was het al mogelijk om objecten te scannen bij het aanmaken een storing, zodat er niet gezocht hoefde te worden in de lijst met bestaande objecten. Maar nu is het ook mogelijk om objecten te scannen vanuit de nieuw ontwikkelde objectenlijst pagina. Op deze manier ga je na het scannen van een geldige QR- of barcode meteen naar de bijbehorende detailpagina. Zo kan je de detailgegevens inzien en eventueel een nieuwe storing aanmaken op dit object.

Direct objectgegevens inzien

Het was al mogelijk om een object in te zien bij het aanmaken van een storing en bij de detailpagina van een werkopdracht. Maar met het toevoegen van deze nieuwe feature ben je nu niet meer afhankelijk van deze twee bestaande opties. De object scanner maakt het mogelijk om de objecten zelfstandig bekijken en daarmee ook de geschiedenis, documenten, onderhoudsmodellen en afbeeldingen in te zien. Door gebruik te maken van het pop-up scherm en de camera kan je objecten direct scannen en inzien.  Na het scannen word je direct naar de detailpagina van het object geleid. Op deze detailpagina is het mogelijk om direct een storing aan te maken op het object. Kortom, wanneer je nu rondloopt in de fabriek kan je direct historie en lopende werkopdrachten inzien en storingen aanmaken.

  • Lijst met objecten inclusief object code
  • Detailpagina van individuele object
  • Storing aanmaken op een object
  • QR of barcode scannen voor object informatie
  • Lopende werkopdrachten per object direct inzien
  • Object informatie zoals documenten en specificaties inzien
  • Historie van het object inzien

Meer weten?
Denk je dat de Digitale Monteur ook geschikt is voor jouw Technische Dienst? Neem dan vrijblijvend contact op met de afdeling sales op het telefoonnummer 0341-750 500 of per mail via sales@mcmain.nl!