Digitaal foto’s toevoegen en machines vrijgeven

McMain Digitale Monteur is een tablet applicatie waar zowel storingsregistratie als werkbon afhandeling mogelijk is. Door het werken met tablets versterkt u de mobiliteit van de werknemers. Bovendien kunt u elk moment en op elke locatie de werkopdrachten inzien, informatie toevoegen en afhandelen. Nu ook mogelijk is het maken van foto’s en het registreren van de vrijgave van de machine door de verantwoordelijke(n).

De Digitale Monteur de Technische Dienst en maakt het werk een stukje makkelijker. Zo bespaar je duizenden stappen, want een storing of afbeelding is snel en makkelijk ingeschoten via het tablet. Maar ook de administratieve last vermindert deze digitale tool. Kortom, met de Digitale Monteur zetten jullie een stap richting digitaal onderhoudsbeheer, maar wat houden de nieuwe features deze keer precies in? Wij geven je een overzicht.

De nieuwe features in de Digitale Monteur

De Digitale Monteur is een grote stap richting digitaal onderhoudsbeheer. Het wordt immers mogelijk om vanaf verschillende plekken informatie toe te voegen, maar ook te bekijken. Maar wat houden de nieuwe features deze keer precies in? Wij geven je een overzicht.

Machine vrijgave voor een veilige situatie

Vaak is de Technische Dienst verantwoordelijk voor een veilige overdracht van de machine aan de productie. Er wordt hier op de werkopdracht een markering gezet dat de machine vrij is gegeven en door wie voor het bestrijden van de risico’s en een veilige situatie. De McMain Digitale Monteur is nu voorzien van de registratie van de machine vrijgave inclusief feedback.

Voeg foto’s toe in de Digitale Monteur

Snel een foto maken en toevoegen aan de werkopdracht? Dat kan nu met de McMain Digitale Monteur! U hoeft niet meer achteraf documenten en afbeeldingen toe te voegen. Ideaal toch? Het is een extra toevoeging op de werkopdracht. Bijvoorbeeld, de oplossing van de werkopdracht, eventueel schades en/of revisies, maar ook benodigde informatie voor vervolgopdrachten.

Onderzoek naar gebruiksvriendelijkheid

Zoals jullie wellicht weten hebben wij veel samenwerkingen met verschillende onderwijsinstellingen om onze producten van zo’n goed mogelijke kwaliteit te voorzien. Samen met de Vrije Universiteit Amsterdam zijn wij nu bezig met een onderzoek naar de knoppen in een web applicatie. Ge├»nteresseerd om mee te doen aan het onderzoek naar de Digitale Monteur? Of een ander gaaf idee voor een onderzoek? Neem dan contact met ons op.

Aan de slag met de Digitale Monteur
Benieuwd wat de Digitale Monteur nog meer kan en kan bijdragen aan jullie Technische Dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons via via sales@mcmain.nl of via 0341-750 500.