Digitale Monteur App - Demo onderhoudssoftware aanvragen
29 november 2018

Nieuwe features Digitale Monteur: Machine vrijgave en foto’s toevoegen

McMain Digitale Monteur is een tablet applicatie waar zowel storingsregistratie als werkbon afhandeling mogelijk is. Door het werken met tablets versterkt u de mobiliteit van de werknemers. Bovendien kunt u elk moment en op elke locatie de werkopdrachten inzien, informatie toevoegen en afhandelen. Nu ook mogelijk is het maken van foto’s en het registreren van de vrijgave van de machine door de verantwoordelijke(n).

Machine vrijgave

Vaak is de Technische Dienst verantwoordelijk voor een veilige overdracht van de machine aan de productie. Er wordt hier op de werkopdracht een markering gezet dat de machine vrij is gegeven en door wie voor het bestrijden van de risico’s en een veilige situatie. De McMain Digitale Monteur is nu voorzien van de registratie van de machine vrijgave inclusief feedback.

Foto’s toevoegen

Snel een foto maken en toevoegen aan de werkopdracht? Dat kan nu met de McMain Digitale Monteur! U hoeft niet meer achteraf documenten en afbeeldingen toe te voegen. Ideaal toch? Het is een extra toevoeging op de werkopdracht. Bijvoorbeeld, de oplossing van de werkopdracht, eventueel schades en/of revisies, maar ook benodigde informatie voor vervolgopdrachten.

Onderzoek

Zoals jullie wellicht weten hebben wij veel samenwerkingen met verschillende onderwijsinstellingen om onze producten van zo’n goed mogelijke kwaliteit te voorzien. Samen met de Vrije Universiteit Amsterdam zijn wij nu bezig met een onderzoek naar de knoppen in een web applicatie. Ge├»nteresseerd om mee te doen aan het onderzoek naar de Digitale Monteur? Of een ander gaaf idee voor een onderzoek? Neem dan contact met ons op.

Interesse?

Wilt u meer weten over de Digitale Monteur? Neem dan vrijblijvend contact op met afdeling sales op telefoonnummer 0341-750500 of per mail via sales@mcmain.nl.