Alle belangrijke details zichtbaar binnen de Digitale Monteur

Details zijn belangrijk en bepalen voor een groot gedeelte de kwaliteit van het werk. Deze details verschaffen informatie om de juiste kant op te gaan en een beslissing met vertrouwen te maken. Intern zijn onze developers druk bezig geweest met een nieuwe versie van de Digitale Monteur en deze ontwikkeling stond in het teken van details en historie.

De Digitale Monteur helpt jou en de Technische Dienst om het werk een stukje makkelijker te maken. Zo bespaar je duizenden stappen in een week, want een storing of afbeelding is snel en makkelijk ingeschoten via het tablet. Maar ook de administratieve last wordt zo een stuk kleiner. 

De nieuwe features in de Digitale Monteur:

Al met al is de Digitale Monteur een mooie stap richting digitaal onderhoudsbeheer, maar wat houden de nieuwe features deze keer precies in? Wij geven je een overzicht.

Afbeeldingen toevoegen op een inspectieregel

Het is nu mogelijk om aan de inspectieregel afbeeldingen toe te voegen. Met één klik opent zich een nieuw pop-up venster waarin je een afbeelding kan uploaden of maken. Zo is het in één oogopzicht duidelijk hoe de situatie op dat moment is en bespaar je de Technische Dienst veel tijd. De situatie hoeft immers niet meer woord voor woord uitgeschreven te worden. Je weet wat ze zeggen: een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Naast de vraag of het mogelijk was om afbeeldingen toe te voegen, kwam er nog een andere vraag binnen over de inspectieregels. Deze vraag ging over het inzien van details op de inspectieregel. Deze vraag is een mooie uitbreiding op het toevoegen van afbeeldingen en een waardevolle toevoeging voor digitaal onderhoudsbeheer.

Details inzien op de inspectieregel

Door buttons toe te voegen in het pop-upvenster van een inspectieregel kun je heen-en-weer navigeren tussen de verschillende inspectieregels die bij elkaar horen. Op deze manier kun je gemakkelijk en snel naar de gemeten waarde, afbeeldingen en eventuele opmerkingen van de vorige inspectie navigeren om te zien wat er eerder geregistreerd is. Dit betekent dat wanneer je de informatie bij de inspectieregels goed bijhoudt, je heel precies de ontwikkeling binnen een machine kunt inzien. Het geeft een compleet beeld van de status van de machine waardoor je een beslissing gebaseerd op de situatie kunt maken. Je weet namelijk precies of het de verkeerde kant op gaat of niet.

Aan de slag met de Digitale Monteur
Wil je graag meer informatie of ben je overtuigd van wat de Digitale Monteur kan bijdragen in digitaal onderhoudsbeheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via sales@mcmain.nl of bel ons op 0341 – 750 500.