Deze maand zijn er weer een aantal mooie nieuwe features gereleased in McMain Online Asset Management software. In dit artikel staan we stil bij de features en lees en zie je wat de voordelen voor jou zijn.

Aanpasbare kolommen

Het is vanaf nu mogelijk om je eigen kolommen te rangschikken en te selecteren op alle lijstoverzichtschermen. Je kunt kiezen uit alle kolommen die in het overzicht te zien zijn. Wanneer je een uitdraai van de lijst maakt, worden alleen de geselecteerde kolommen geëxporteerd.

🟢 Feature: Kolommen rangschikken en selecteren op lijstoverzichtscherm
🔵 Voordeel: Direct de juiste informatie in beeld die je nodig hebt
🟡 Resultaat: Snel overzicht, zodat je direct verder kunt

Eigen meeteenheden toevoegen

Vanaf nu kun je in McMain Online zelf meeteenheden toevoegen, naast de standaard opties. Je kunt deze eenheden toevoegen bij meters, onder een object. Deze meters komen uiteindelijk weer terug op een onderhoudsmodel.

🟢 Feature: Eigen meeteenheden toevoegen
🔵 Voordeel: Alle meeteenheden waarmee je werkt terug laten komen in McMain
🟡 Resultaat: De software nog verder gepersonaliseerd en toegespitst op jouw situatie

Werken met objectlocaties

Je kunt nu een locatie opgeven per object. Dit kan een locatie binnen een magazijn of productiehal, maar ook een plaats of land zijn. Als je een locatie selecteert in McMain Online, kun je vanaf daar alle objecten bekijken die eraan gekoppeld zijn. Als je een object verplaatst, kun je locatie eenvoudig wijzigen in de Digitale Monteur.

🟢 Feature: Locatie opgeven per object
🔵 Voordeel: Altijd inzicht in waar welk object zich bevindt
🟡 Resultaat: Verdere digitalisering van je machinepark

Werken met klanten

Het is nu mogelijk om kostenplaatsen in McMain om te zetten naar klanten. Dit is met name een handige feature voor field service organisaties. Je kunt hierdoor al je meldingen, werkopdrachten, facturen, inkooporders, etc. op een bepaalde klant boeken.

Zo heb je direct overzicht op alle gegevens per klant. Denk hierbij aan de complete onderhoudshistorie en alle kosten. Daarnaast kun je extra gegevens invoeren, zoals een locatie die je op een kaart terugziet.

🟢 Feature: Kostenplaats omzetten naar klant
🔵 Voordeel: Alle informatie per klant in één overzicht
🟡 Resultaat: McMain Online efficiënter ingericht voor field service organisaties

Stamgegevens aanpassen

In de Digitale Monteur kun je vanaf nu stamgegevens van objecten aanpassen. Zo kun je foto’s en documenten toevoegen en is het mogelijk om de hoofdfoto van een object te wijzigen. Je kunt vanaf nu dus een foto maken met je telefoon of tablet en deze direct als hoofdfoto aan een object toevoegen.

🟢 Feature: Stamgegevens aanpassen in de Digitale Monteur
🔵 Voordeel: Snel en op elke locatie objectgegevens aanpassen
🟡 Resultaat: Meer efficiency bij het invoeren/aanpassen van objecten

Klaar om te starten?

Met de gratis trial van McMain Online kun je 30 dagen aan de slag en zelf ervaren hoe onze asset management software kan bijdragen aan het efficiënter inrichten van jouw bedrijfsprocessen. Heb jij een andere vraag, neem gerust contact met ons op.