Ook in de afgelopen tijd hebben we niet stilgezeten en McMain Online Asset Management software nog verder uitgebreid en verbeterd. In dit artikel lees je er alles over en ontdek je wat de voordelen voor jou zijn.

Bulkmutaties

Vanaf nu is het mogelijk om in McMain Online meerdere assets tegelijkertijd te selecteren en stamgegevens in bulk aan te passen. Hierdoor kan je in één keer een aanpassing doen aan een groot aantal assets.

Het was al mogelijk om gegevens aan te passen van individuele assets op de stamkaart, maar nu kan dat ook in het lijstoverzicht van alle objecten.

In dit overzicht selecteer je in één keer alle assets waarvan je bepaalde stamgegevens wilt aanpassen. Nadat je de gewenste objecten geselecteerd hebt, kan je rechtsboven op ‘aanpassen’ klikken.

In het dialoogvenster dat dan opent, kan je de gewenste stamgegevens aanpassen. Voorbeelden van de aan te passen stamgegevens zijn o.a. de leverancier, locatie, firmware of contractor. Als je de wijzigingen opslaat, worden deze bij alle geselecteerde assets in één keer in bulk aangepast.

🟢 Feature: Stamgegevens van assets in bulk aanpassen
🔵 Voordeel: Veel efficiënter en in minder tijd gegevens aanpassen
🟡 Resultaat: Snel aanpassingen doorvoeren met minder risico dat je iets vergeet

Klaar om te starten?

Met de gratis trial van McMain Online kun je 30 dagen aan de slag en zelf ervaren hoe onze asset management software kan bijdragen aan het efficiënter inrichten van jouw bedrijfsprocessen. Heb jij een andere vraag, neem gerust contact met ons op.