Een sterke start met onderhoudssoftware

Misschien ben je pas net begonnen met McMain Online of heb je je inloggegevens al een tijdje? De trial is de proefversie van McMain waar je alle modules kan uitproberen die het systeem te bieden heeft. Het gebruik van een nieuw systeem blijft een proces  van ontdekken en elementen uitproberen.

Om je weer een stukje verder op weg te helpen, hebben wij een aantal tips om de online omgeving nog makkelijker te maken. Wil je aan de slag met McMain Online, maar heb je nog geen account? Hier kan je je registeren!

Tip 1: Maak records aan

Wil je records aanmaken binnen McMain? Denk hierbij aan werkorders en objecten, maar ook medewerkers of onderhoudsmodellen. Dat is een kleine actie en altijd dezelfde: rechts onderin zit hiervoor onze oranje button.

Tip 2: Dubbelklikken

Wil je snel werken of detailgegevens inzien? Dubbelklik eens in een lijst overzicht op een specifiek item om het direct te openen. Handig als je snel details wilt weten!

Tip 3: Maak gebruik van de drag & drop functionaliteiten

Versleep je objecten in de boomstructuur naar het juiste onderdeel of drag & drop de werkopdrachten uit de werkvoorraad van het planbord naar de juiste persoon. Ook bij het aanmaken van een document kan je met drag & drop functionaliteiten het document uploaden. Wel zo makkelijk toch!

Tip 4: Vergeet de toolbar niet

Bekijk eens de acties in de toolbar rechts bovenin! Bij het openen van een record kan je hier bijvoorbeeld de status wijzigen, acties op een werkopdracht uitvoeren of een vervolg werkopdracht aanmaken. 

Tip 5: Filter in de lijsten 

Alleen de actieve werkopdrachten inzien? Of alleen de storingen? Alleen objecten zien van bepaald type? Dat kan! Binnen de lijsten in McMain Online kunnen er op alle gegevens gefilterd worden en heb je direct resultaat!

Meer weten?
Wil je meer weten over McMain Online of wil je meer informatie over de online omgeving? Wij helpen je graag!  Neem contact met ons op via 0341 – 750 500 of mail naar sales@mcmain.nl voor meer informatie!