McMain heeft de ISO 9001-certificering voor kwaliteitsmanagement en de ISO 27001-certificering voor informatiebeveiliging behaald. Deze certificering bevestigt de inzet van McMain voor het waarborgen van de hoogste normen op het gebied van productkwaliteit en informatiebeveiliging.

Het behalen van het ISO 9001 certificaat is het bewijs dat McMain processen heeft geïmplementeerd om de kwaliteit van haar producten en diensten voortdurend te monitoren en te verbeteren, met een scherp oog voor klanttevredenheid. Tegelijkertijd bevestigt het behalen van het ISO 27001 certificaat dat McMain uitgebreide beveiligingsmaatregelen heeft geïmplementeerd om de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van informatie te waarborgen.

ISO 9001 en 27001-certificering McMain
Marja Tiekink, Thomas Wiersema en Cynthia ter Horst zijn blij met de certificering

Dat de twee certificeringen behaald zijn is het resultaat van toegewijd werk van het gehele McMain-team. Bij McMain streeft iedereen ernaar om klanten de best mogelijke ervaring te bieden en de hoogste normen van kwaliteit en informatiebeveiliging te handhaven. 

Belangrijke mijlpaal

Thomas Wiersema, IT-manager bij McMain, is blij met het behalen van de certificeringen: “Dit is een belangrijke mijlpaal voor McMain. Het laat zien dat we ons inzetten voor het leveren van hoogwaardige producten. Daarnaast toont het ook aan welk belang we hechten aan het beschermen van de informatie van onze klanten. Ik ben trots op ons team voor hun toewijding aan deze doelen.”

Doordat McMain de ISO 9001 en ISO 27001-certificering heeft behaald, is de organisatie in staat om de positie in de markt verder te versterken en het vertrouwen van klanten en partners te vergroten. McMain blijft zich inzetten voor het leveren van innovatieve oplossingen op het gebied van onderhouds- en assetmanagement, met een focus op kwaliteit en veiligheid.