Dompel je onder in de wereld van onderhoud

Twee jaar geleden stonden wij op de Maintenance NEXT 2017 met een reeks aan nieuwe producten en diensten. Dit jaar zijn wij er weer bij en wij hopen jullie natuurlijk te mogen verwelkomen bij onze stand! Dit jaar van 9 tot en met 11 april hopen wij jullie een indruk te geven van onze nieuwe producten, zoals McMain Web, het werken met de tablet applicatie Digitale Monteur & het efficiënt inzetten van jullie mensen met het McMain grafisch planbord.

Dit jaar hebben wij weer een mooie stand opgebouwd in Ahoy Rotterdam. Kom gerust langs bij 3.110 voor een informatiegesprek. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden voor jullie bedrijf!

De Maintenance NEXT 2019

Dit jaar staat de vakbeurs in het teken van smart industry, people en ageing assets; ook wel The Maintenance Challenge genoemd. Ze bieden een podium om jullie te informeren, inspireren, maar ook om met elkaar de maintenance toekomst scherp te stellen.  

Het programma dat begin 2019 is gepubliceerd, is afwisselend en gericht op delen en inspireren van kennis. Naast de stands met exposanten kunt u ook lezingen, pitches, paneldiscussies en keynote-speeches volgen.

Wil je graag langskomen op deze vakbeurs? Klik dan hier!

Hopelijk tot in april!

Zelf aan de slag met onderhoudssoftware?
Wil je zelf ervaren hoe het is om aan de slag te gaan met onderhoudssoftware van McMain? Of ben je nieuwsgierig geworden naar de Digitale Monteur? Start gratis de trialversie van McMain Online en probeer het zelf uit Of neem vrijblijvend contact op via sales@mcmain.nl of 0341 – 750 500.