Dit jaar vindt de Technishow 2020 plaats van 17 t/m 20 maart in Jaarbeurs Utrecht. Wij laten je graag kennis maken met onze producten McMain Software en Factory 4 Future. Ben jij klaar voor industry 4.0? Op dit moment is de beurs verplaatst naar maar 2022.

Ontdek, leer en beleef alles van onze nieuwe producten en ontwikkelingen op onze stand. Het duurt nog even, maar dat zal de pret niet drukken.

Waarom je zeker langs zou moeten komen:

Hoe ga ik aan de slag met voorspellend onderhoud?
Ontdek zelf op de Technishow hoe het is om aan de slag te gaan met onderhoudssoftware of om juist nog een extra stap te zetten: predictive maintenance. Zie hoe sensoren werken bij de productielijn en hoe de data real-life in de dashboards tot leven komt.

Hoe zet ik Industry 4.0 in?
Benieuwd wat onderhoudssoftware en Smart Industry voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij staan klaar om jouw werksituatie vast te stellen en te kijken welke vervolgstappen voor jou op dit moment het best zijn.

Hoe krijg ik grip op mijn installaties?
Onze ontwikkelaars hebben natuurlijk niet stil gezeten. Zij hebben de afgelopen tijd weer nieuwe features ontwikkeld voor de Digitale Monteur, Grafisch Planbord en McMain Online. Aan ons de eer om deze ontwikkelingen en de werking aan jullie op de Technishow te laten zien.

Kortom, Technishow 2020 brengt alle mooie en nieuwe ontwikkelingen samen die jij hier allemaal kan beleven. Zie, hoor en voel de toekomst van de maakindustrie en zet de volgende stap in slimme productietechnologie.

Inschrijven Technishow 2020
Wil je je aanmelden om de beurs te bezoeken? Klik hier om je kosteloos in te schrijven en hopelijk tot in maart op de Technishow!