Volledig in het teken van nieuwe ontwikkelingen binnen onderhoudssoftware

9 tot en met 11 april was Rotterdam Ahoy het toneel voor de Maintenance Next 2019. Zeker 11.000 onderhoudsprofessionals en technici bezochten de beurs en McMain Software was daarbij. Het was een groot succes! Drie dagen lang hebben we bezoekers verteld over de nieuwste ontwikkelingen binnen McMain en de onderhoudssoftware en de bezoekers waren net zo enthousiast als wij waren. McMain Software was omcirkeld op de plattegrond van diverse bezoekers. Wij waarderen het dat mensen op de beurs speciaal naar ons toe kwamen.

McMain kwam dit jaar met de nieuwe versie van onderhoudssoftware: McMain Online, die je 30 dagen lang gratis kunt uitproberen. Ook vertelden wij over de nieuwe features van de Digitale Monteur en het Grafisch Planbord. De producten en McMain werden bij aankomst door het promotiedames aangekondigd; zoals je je misschien kan herinneren.

Niet alleen waren ruim 250 exposanten dit jaar die lieten zien wat ze allemaal in huis hebben en waar de bezoekers zich konden wanen in de nieuwste technieken en innovaties. Ook waren er innovaties sessies in het theater en discussies rond de ronde tafels. Het waren drie dagen die in het teken stonden van kennis delen, nieuwe contacten ontmoeten en inspiratie opdoen.

Heb je McMain gemist op de Maintenance Next 2019? Geen zorgen! Je kan altijd bellen naar 0341 – 750 500 of een mail sturen naar sales@mcmain.nl. Dan kunnen we samen naar de mogelijkheden kijken!