Op naar een mooi 2020

Het afgelopen jaar hebben we onze succesverhalen grotendeels al gedeeld via de kanalen van McMain Software. Toch willen wij graag met jullie terugblikken, maar vooral vooruit kijken naar 2020. Hierbij heeft jullie input een grote rol gespeeld en wij willen jullie daarvoor bedanken. Daarnaast willen wij onze focuspunten voor aankomend jaar graag met jullie delen. 

Want waar gaan wij ons als McMain-team op focussen aankomend jaar? Precies, jullie onderhoudsbeheer nog makkelijker te maken. Hoe we dat gaan doen, vertellen we hier!

Service en support

Misschien hebben jullie het mailtje voorbij zien komen over het klanttevredenheidsonderzoek. Wij hebben gevraagd naar jullie algemene ervaring met McMain. Trots kunnen wij zeggen dat daar een mooie 8 uit is voortgekomen. Toch is er altijd ruimte voor verbetering, want wij willen natuurlijk dat jullie tevreden blijven. In 2020 staat onze service centraal. Intern zijn wij dit jaar al een project gestart waarmee wij onze service naar een hoger niveau willen brengen. Samen met een nieuwe systeem leiden wij de support in nieuwe en gestructureerde banen. Dit om jullie vragen zo snel mogelijk te beantwoorden en natuurlijk met de juiste oplossing. 

“McMain is compact en gericht op het gebruik. Het systeem is overzichtelijk voor monteurs.”

McMain Online

Afgelopen april is de allereerste versie van McMain Online gelanceerd en daarmee biedt McMain een nieuw product aan. Online inloggen en overal beschikbaar, wanneer jij dat wilt. Zo wordt jouw onderhoudsbeheer nog makkelijker. We hebben ondertussen veel 30 dagen trials mogen aanmaken. Mede dankzij jullie feedback staan er aankomend jaar weer verschillende uitbreidingen op de planning. Wij zijn enthousiast! 

“Er zijn nog te weinig mensen die ervaring met McMain hebben.”

Factory4Future

Ons derde focuspunt is sensordata en Smart Industry. Afgelopen zomer was dan ook het grote moment daar. De handtekening werd gezet en zo werd Smart Industry geïntroduceerd bij McMain. De eerste demo’s zijn gegeven en zelfs de eerste klanten zijn van start gegaan met sensordata. Samen leveren we een simpele oplossing om de eerste stappen te zetten in de wereld van voorspellend onderhoud. Aankomend jaar staat in het teken van de toekomst en hier is Factory4Future zeker onderdeel van. 

“McMain is een betrouwbare partner en de software is divers & aanpasbaar naar eigen wensen.”

“Ga zo door, McMain!”

Het laatste, maar ook gelijk het focuspunt waar we niet omheen kunnen, is het jaar 2020. Wij hopen dat 2019 jullie net zoveel energie heeft gegeven als het ons heeft gegeven. De successen, verhalen en gebruikers maken dat wij uitkijken naar 2020. Dit jaar zal in het teken staan van jullie onderhoudsbeheer. Houd onze nieuwsbrief, website en kanalen in de gaten om op de hoogte te blijven, want er staan weer spannende activiteiten op de planning.