Word een echte McMain professional

McMain heeft het trainingsaanbod de afgelopen tijd fors uitgebreid! Zo kunnen de gebruikers nu ook een training logistiek of andere gevorderde trainingen volgen. Dit heeft geresulteerd in al 330 behaalde trainingen in het afgelopen jaar! Van beginnende gebruikers tot de ervaren gebruikers; voor iedereen hebben wij een plekje waar zij meer kunnen leren over het systeem.

De zomer is nu begonnen en dat betekent dat er een korte zomerstop is op de trainingen. Gelukkig pakken we de trainingen na de zomer gewoon weer op! Daarom hebben wij ons aanbod aan trainingen voor jullie nog even op een rijtje gezet.

“Er zijn bij de training van McMain geen drempels! Er was ook gelegenheid tot vragen tussendoor en er was een informele sfeer” –  Deelnemer training Logistiek 

Onze trainingen

Startklaar voor digitaal onderhoud? Voor de startende McMain gebruiker bieden wij een basistrainingspakket aan: basistraining I, II en III. Na een tijdje met McMain gewerkt te hebben, kunnen wij jou helpen om McMain tot een nóg hoger niveau te tillen tijdens de gevorderde trainingen. Mocht het je niet lukken om naar Harderwijk te komen, komen wij graag naar jou voor een training op locatie. Denk aan: opfristrainingen, klantspecifieke trainingen of starten met McMain.

Basistraining I, II en III

Tijdens de basistrainingen ga je aan de slag met de basis van McMain. Stap voor stap leggen wij het programma uit aan de hand van interactieve opdrachten. De trainingen zijn opgezet voor verschillende gebruikersprofielen binnen McMain. Training I is gemaakt vanuit het perspectief van de monteur, waar training II is opgezet vanuit het werkvoorbereider profiel. De laatste training is vanuit het oogpunt van de beheerder gemaakt. Zo is het mogelijk een unieke training combinatie te maken voor elke werknemer.

“Tijdens de training hadden we onze eigen computer met een groot scherm waarop we zelf konden oefenen met verschillende opdrachten. Ook was de training was goed ingericht waardoor het voor mij als monteur duidelijk werd hoe ik te werk moet gaan met McMain.”

– Deelnemer training Logistiek
McMain Gevorderd I en II 

Heb je de Basistrainingen al afgerond, maar ben je toe aan verdieping en wil je meer met McMain doen? Dat kan! Tijdens de Gevorderden training  wordt er bijvoorbeeld gekeken naar het inrichten van de McMain Screen Editor, rapportages en de NEN3140 keuringen.

McMain Logistiek training 

Tijdens de training logistiek wordt er ingezoomd op de logistieke functies van McMain. Onderwerpen die onder andere worden behandeld zijn: voorraadbeheer, inkopen en artikelbeheer.

“De McMain training werd in een kleine groep van 8 personen gegeven, waardoor er goede persoonlijke aandacht is voor de deelnemers.”

– Deelnemer Basistraining II

Meer informatie over de trainingen
In september beginnen de trainingen weer! Wil jij graag een training volgen of heb jij bijvoorbeeld een nieuwe collega die McMain nog niet kent? Neem contact met ons op via 0341 – 750 500 of mail naar cynthia@mcmain.nl voor meer informatie!