Aan de slag met digitale tools

De Ree meldt mobiel waardoor nu iedere geautoriseerde bij De Ree Holland vanaf nu incidenten mobiel kunnen melden met behulp van de McMain Incident melder app. Dit kan vanaf elke gewenste locatie. Op deze manier wordt het melden van een schade, storing of gevaarlijke situatie aanzienlijk vereenvoudigd.

Binnengekomen meldingen worden automatisch in McMain opgeslagen. Daarna kunnen deze op een simpele manier worden verwerkt. Makkelijk voor de melder én de ontvanger dus.

De Ree kiest voor McMain-module ‘Incident management’

De Ree Holland is sinds 1980 leverancier van een groeiend assortiment verpakte producten in de bloembollen branche. Afnemers zijn onder andere: tuincentra, hobbywinkels, bouwmarkten, supermarkten, hypermarkten en postorderbedrijven. Bloembollen en andere gewassen worden verpakt en gedistribueerd naar meer dan vijfendertig landen in Europa, Azië en Noord-Amerika.

Als één van de toonaangevende bloembollenexporteurs in Europa blijft het bijna 100 jaar oude familiebedrijf voortdurend werken aan kwaliteitsverbetering. Het creëren van toegevoegde waarde door service en vernieuwende marketingoplossingen is hierbij één van de uitgangspunten. Begin 2014 besloot De Ree Holland om McMain Maintenance Management in te zetten voor het beheren van het onderhoud. Tevens wilde men de onderhoudsprocessen beter structureren. Na de succesvolle implementatie van McMain werd er al snel uitgebreid met de Incident melder app.

Bij De Ree Holland wordt McMain gebruikt voor:

  • Beter beheer en uitwisseling onderhoudsdata
  • Betere registratie (voornamelijk incidenten/storingen/diverse soorten werkorders)
  • Beter inzicht en aansturing van het onderhoudsproces
  • Overzichtelijke rapportages

Zelf ervaren McMain ervaren?
Start gratis de trialversie van McMain Online en probeer het zelf uit. Toch liever meer informatie over de mobiel melden module? Neem dan vrijblijvend contact op via sales@mcmain.nl of 0341 – 750 500.