Bundel werkzaamheden door het gebruik van Werkinstructies

Elk klusje hoeft niet een eigen werkbon te krijgen. Dit vervuilt het systeem. Daarom bieden wij de optie om te werken met werkinstructies. Werkinstructies zijn vooraf gedefinieerde lijstjes met werkzaamheden, welke stapsgewijs uitgevoerd kunnen worden. Wie werkinstructies zegt, zegt al snel preventief onderhoud. Neem bijvoorbeeld een wekelijkse smeerronde. Wanneer het moet gebeuren regelen we in middels een preventief model. Wat er vervolgens allemaal moet gebeuren tijdens deze ronde, daarvoor gebruiken we werkinstructies.

Werkinstructie

Zoals te zien vallen werkzaamheden dus perfect samen te voegen met behulp van werkinstructies. Maar, kan je zomaar alles samenvoegen? Hier komen natuurlijk meerdere factoren bij kijken. Om welke machine gaat het? Wat is de interval van de actie (Moet het wekelijks, maandelijks of jaarlijks) en kan het allemaal uitgevoerd worden door dezelfde persoon?

Waar kan een consultant bij helpen?

Clusteren van werkzaamheden

Binnen een werkinstructie proberen we zoveel mogelijk werkzaamheden samen te voegen. Dit is eenmalig een beste klus om in te stellen, maar hier heb je vervolgens zeer veel profijt van. Zowel op uitvoerend als op planmatig gebied.

Herzien huidige opzet

Maak jij voor elke preventieve klus een nieuw preventief model aan? Dan zitten je planning en werkbak binnen de kortste keren overvol. Tijd om hier dus orde in te creëren. Samen kunnen we kijken naar de opties om de huidige opzet aan te gaan passen met behulp van werkinstructies.

Invoeren werkinstructies

Misschien heb jij alles wel uitgewerkt op je fysieke smeer- en inspectielijsten maar heb je simpelweg niet de tijd/zin om dit allemaal over te gaan tikken. Onze junior consultants staan klaar om jou te helpen deze data in McMain te krijgen.

Klantervaring

SPHERE Nederland

"Je klikt snel door McMain heen; er is makkelijk mee te werken en alle functies zitten erin die erin moeten zitten. Denk aan preventief onderhoud en een planning."

Gert-Jan Horstra
Hoofd Technische Dienst

FAQ

Nee, deze gegevens kunnen worden geïmporteerd naar McMain. Samen met jullie McMain consultant kunnen jullie kijken welke data nog relevant is.

De demo neemt 1,5 uur in beslag en kan plaatsvinden bij jullie op locatie of via een TeamViewer sessie.

Jazeker, met onze gratis Open API kan je McMain Online koppelen met andere systemen die je nu al gebruikt. Zo importeer je gegevens gemakkelijk van het ene in het andere systeem, doe je geen dubbel werk en voorkom je typfouten tijdens het invoeren van data.

Ja, McMain is in koop en in huurvorm beschikbaar. De huurvorm, ook wel SaaS oplossing, is een abonnementsvorm waarbij jullie maandelijks een fee betalen. Over de gehele infrastructuur hoeven jullie je dan geen zorgen meer te maken.

Tijdens de trial kun je alle functionaliteiten die bij een Lite-licentie horen proberen. Zo krijg je een goed beeld van hoe de software werkt en welke mogelijkheden het biedt. Wil je uitgebreidere functies van McMain Online testen? Neem dan even contact met ons op.

Met de configuratie-instellingen kan je de omgevingsinstellingen voor jouw McMain Online-omgeving aanpassen. Daarnaast is het voor beheerders mogelijk om andere McMain-gebruikers te autoriseren voor bepaalde functionaliteiten.

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft één van onze specialisten je in zo’n 30 minuten een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.