Inzicht in facturen en kosten onderhoudsbeheer

Koppeling tussen McMain en Exact


De innovatieve cloud business software van Exact geeft ondernemingen de juiste inzichten om bij te sturen, of juist op dezelfde weg door te blijven gaan. Met Exact hebben bedrijven de beschikking over al hun belangrijke data zodat ze de inzicht en krijgen die ze nodig hebben.

  • Toegang tot de belangrijkste bedrijfsgegevens

  • Inzicht in kosten van onderhoudsbeheer

  • Koppeling met McMain onderhoudssoftware

Het berekenen van de kosten voor onderhoudsbeheer is voor iedere organisatie en maintenance manager belangrijk. Zo kan je namelijk de juiste beslissingen nemen over bijvoorbeeld het vervangen van je assets. Maar het is niet altijd makkelijk om een volledig overzicht van alle kosten samen te stellen. Door McMain onderhoudssoftware te koppelen aan de business software van Exact, beheer je alle financiële cijfers in één systeem. Daardoor heb je per bedrijfsonderdeel, dus ook onderhoud, een volledig en juist inzicht in alle kosten.

Zij gingen je voor:

Aqua Assistance B.V.

Een digitale werkbon is vele malen beter af te handelen. Zo krijgen we meer inzicht in handelingen op de werkbonnen, gefactureerde en geoffreerde zaken, maar ook gewonnen en verloren offertes. Dit hoeven we allemaal niet meer handmatig te doen en op te zoeken. We kunnen dus steeds meer uit de software halen. Dit doen we bijvoorbeeld in combinatie met Exact, daar zijn we mee gekoppeld.

Roderick Kortenhof
Commercieel en technisch directeur

Daarom Exact en McMain koppelen


  • Inzicht in kosten onderhoudsbeheer
  • Alle gegevens in één overzicht
  • Vervang assets op het juiste moment

Interesse in een koppeling?

Wil jij ook profiteren van de voordelen van een koppeling tussen Exact en McMain?

Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Neem contact op
Roel Tiekink

Specialist

Of probeer McMain 30 dagen gratis
Trial aanvragen