Interface Drägerware en McMain creëert inzicht

Locatie en status van materieel realtime te bekijken door integratie


De veiligheidsoplossingen van Dräger beschermen en redden de levens van o.a. brandweerpersoneel en ziekenhuismedewerkers. Alle informatie over het materieel wordt geregistreerd in Dräger’s eigen softwareoplossing: Drägerware.

  • Locaties van al het materieel in één overzicht

  • Melding wanneer onderhoud nodig is per asset

  • Creëert picklist voor mee te nemen materieel

Daarom een interface tussen Drägerware en McMainDe veiligheidstechnische producten van Dräger hebben regelmatig onderhoud of reiniging nodig. Daarom is het belangrijk om te allen tijde inzicht te hebben in de eerstvolgende keuringsdatum en locatie van elke asset. Op basis van deze informatie kan het juiste materieel op tijd worden gekeurd of gereinigd. Met de interface tussen Drägerware en McMain Online is het mogelijk om deze informatie samen te brengen, waardoor een picklist van het te verzamelen materieel ontstaat.

Interface voor Veiligheidsregio Zeeland

Veiligheidsregio Zeeland maakt gebruik van de interface tussen Drägerware en McMain. Dit creëert een picklist waardoor de logistiek medewerker precies weet welke adembeschermingsproducten per kazerne meegenomen kunnen worden voor controle of reiniging. Omdat de logistiek medewerker dankzij deze picklist niet meer elke kazerne hoeft te bezoeken, bespaart de veiligheidsregio veel tijd.

Alle gegevens in één systeem met een interface


  • Inzicht in locatie materieel
  • Efficiënt logistiek proces
  • Inzicht in keuringsdata materieel

Ook een interface?

Wil jij ook inzicht in alle materieelgegevens in één overzicht?

Neen dan contact met ons op over de mogelijkheden van een interface.

Neem contact op
Roel Tiekink

Specialist

Of probeer McMain 30 dagen gratis
Vraag jouw trial aan