Onderhoudssoftware McMain Online implementeren

Voor maintenance organisaties met impact op het bedrijfsresultaat


Impazz Maintain gelooft in de kracht van de Technische Dienst. Het is de missie van de organisatie om van elke Technische Dienst een veilige en inspirerende werkplek te maken, nu en in de toekomst. Impazz creëert een optimale balans tussen structuur en cultuur.


  • Implementatie onderhoudssoftware

  • Haal alles uit je softwarepakket

  • Verbinding tussen structuur en cultuur

Gestructureerd werken met het oog op bestaande processenDe specialisten van Impazz Maintain kunnen de onderhoudssoftware van McMain succesvol implementeren in iedere organisatie. Daarbij gaan ze altijd op zoek naar de verbinding tussen structuur en cultuur. Aan de ene kant helpen ze TD’ers structuur aan te brengen in hun werk, aan de andere kant doen ze dat op een manier die rekening houdt met bestaande processen.

Impazz en McMain: "Verlies de mens niet uit het oog"De onderhoudswereld verandert door de opkomst van de vierde industriële revolutie. Maar dat wil niet zeggen dat algoritmes alles kunnen overnemen. Het is belangrijk dat mensen kritisch blijven denken, ook in de vierde industriële revolutie.

Jos Tiekink en Dion Linthorst van McMain gingen hierover in gesprek met Arjan Bijker, eigenaar van Impazz Maintain.

Lees het hele artikel

Daarom voor Impazz Maintain en McMain kiezen


  • Laat de TD optimaal werken
  • Oog voor structuur en cultuur
  • Maak impact op bedrijfsresultaat

Software implementeren en optimaliseren?

Wil jij optimaal presteren met jouw Technische Dienst? Kies dan voor de software van McMain en de specialisten van Impazz.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op
Roel Tiekink

Specialist

Of probeer McMain Online 30 dagen gratis
Vraag je trial aan