Leer McMain kennen in een online demo

Een rondleiding door de software in 30 minuten


Wil je graag meer weten over McMain onderhoudssoftware en alle mogelijkheden? Plan dan nu een geheel vrijblijvende online demo in! Onze specialist Roel Tiekink leidt je in 30 minuten door de software en beantwoordt al je vragen.

  • Persoonlijke demo voor jou (en je collega's)
  • Krijg antwoord op al je vragen
  • Plan op een moment dat jou uitkomt

Demo inplannen

Liever zelf aan de slag? Vraag dan een 30 dagen trial aan โžœ


[ssa_booking type=mcmain-online-demo]

Heb je vragen vooraf, of wil je de demo liever op jouw locatie laten plaatsvinden?

Neem dan contact op met Roel:

๐Ÿ“ž +31 6 38 45 72 77
๐Ÿ“ง roel.tiekink@mcmain.nl

Misschien heb jij deze vragen ook:

McMain onderhoudssoftware voor de Technische Dienst is beschikbaar vanaf โ‚ฌ35,- per maand. We vinden het namelijk belangrijk dat onze software beschikbaar is voor iedereen. Los van hoe groot of klein je budget is. Wil je uitbreiden? Stap dan over naar een groter en uitgebreider pakket.

Ja, een demo is geheel vrijblijvend. Er zijn geen kosten aan verbonden en je zit ook nergens aan vast. Voel je dus vrij om een demo in te plannen als je meer wilt weten over McMain onderhoudssoftware.

Jazeker, dat kan. Als je liever wilt dat we bij jou op locatie langskomen voor een demo, neem dan even contact op met Roel Tiekink:

๐Ÿ“žย +31 6 38 45 72 77
๐Ÿ“งย roel.tiekink@mcmain.nl

Als je een trial aanvraagt krijg je 30 dagen gratis toegang tot McMain Online. Je kunt alle functionaliteiten uitproberen en het systeem inrichten zoals jij wilt. Tijdens een demo geeft รฉรฉn van onze specialisten je in zo’n 30 minuten een persoonlijke rondleiding door de software. Je hebt dan de mogelijkheid om al je vragen te stellen.