De Nieuwe Generatie Onderhoud

Neem een exclusief kijkje in de toekomst van onderhoudsbeheer

Tijdens ‘De Nieuwe Generatie Onderhoud‘ kom je erachter hoe jouw werkveld er over 3 jaar uitziet. Daarnaast is het event een unieke mogelijkheid om je kennis Ć©n netwerk te vergroten.

 • Ontdek de nieuwste techniek (AI, Virtual Reality, Sensoren, etc.)

 • Doe praktische kennis op die je de volgende dag al kan toepassen

 • Netwerk met vakgenoten en wissel kennis uit

šŸ“…

28 september 2023 | 13.00 – 17.00 uur

šŸ“

ROVC Ede | Galvanistraat 13 | 6716 AE Ede

Daarom wil je ‘De Nieuwe Generatie Onderhoud’ niet missen

 • Inspirerende sprekers
  Die jou laten nadenken over de invulling van je werk
 • Heel veel technisch specialisten
  Doe praktische kennis op die je direct kan toepassen
 • Live demonstraties
  Ontdek hoe software en sensoren jouw processen verbeteren

Programma

Dit kan je verwachten tijdens De Nieuwe Generatie Onderhoud

Laat je inspireren door deze sprekers

Cedric Muchall

Cedric deelt doorleefde verhalen over onconventioneel ondernemen en leiderschap. Met een dikke knipoog en (soms helaas) waargebeurde verhalen weet hij menig publiek te verrassen en te boeien. Ook tijdens De Nieuwe Generatie Onderhoud gaat hij er iets moois van maken.

Gerard Ekhart

Als ā€˜bedrijvenmonteurā€™ helpt Gerard Ekhart bedrijven om opnieuw relevant te worden. In zijn presentatie, met veel voorbeelden, laat hij zien hoe je via een praktisch stappenplan een toekomstgericht fundament voor je bedrijf bouwt, gebaseerd op waardecreatie en samenwerking.

Breakout-sessies en rondleiding

Bekijk techniek in de praktijk en doe kennis op die je direct kan toepassen

Logo SKF

Lager- en afdichtingstechnologie

In deze breakout-sessie, verzorgd door SKF Group, kom je meer te weten over onderwerpen als lageronderhoud, montage/demontage van lagers (o.a. met een mobiele heater), en meer. Ook heb je de gelegenheid om al je vragen te stellen aan de specialisten van SKF.

Smeertechniek

Krijg tips en tricks om jouw smeerrondes vanaf nu net wat makkelijker te maken. Van Meeuwen Lubrication deelt ruim 90 jaar ervaring tijdens deze breakout-sessie. Stel al je vragen aan de experts en ontdek hoe jij voortaan slimmer om kan gaan met je smeerrondes.

Play It logo

Gamebased Learning

Corporate training is moeilijk. Zeker als er geen intrinsieke motivatie is vanuit medewerkers. Play It voegt game-based learning toe aan trainingen, waardoor de betrokkenheid toeneemt. Aan de hand van een business case en door zelf games te gaan spelen ontdek je hoe dit werkt.

ROVC logo

Rondleiding TechCenter ROVC

Met jaarlijks ruim 17.000 cursisten is ROVC marktleider op het gebied van trainingen en opleidingen voor technisch Nederland. Tijdens een rondleiding in het TechCenter maak je kennis met de nieuwste techniek, waaronder gebouwgebonden installaties, in de praktijk.

Beleef live demonstraties

Ontdek alle voordelen van digitaal onderhoudsbeheer

Demo inkoop voorraad De Nieuwe Generatie Onderhoud

Voorraadbeheer

Ga zelf aan de slag met software en ontdek hoe je grip krijgt op de voorraad en kosten.

Demo veilig werken De Nieuwe Generatie Onderhoud

Veilig werken

Ga aan de slag met werkvergunningen en inspectielijsten en werk veilig op de werkvloer.

Demo sensoren De Nieuwe Generatie Onderhoud

Sensoren

Zet de stap naar voorspellend onderhoud door sensordata van je assets uit te lezen.

Maak kennis met onze partners


Gered Gereedschap logo

Gered Gereedschap

Al meer dan 40 jaar steunt Gered Gereedschap vakmensen in ontwikkelingslanden met kennis, kunde en middelen. Daardoor krijgen ze de kans om een zelfstandig bestaan op te bouwen. Op 28 september vertellen ze je graag wat jij of je organisatie kan doen om te steunen.


Phoenix Contact logo

Phoenix Contact

In de afgelopen 100 jaar is het Duitse familiebedrijf Phoenix Contact uitgegroeid tot een wereldwijde marktleider en innovator op het gebied van elektrificatie, koppeling en automatisering op weg naar een slimme wereld.


Impazz Maintain logo

Impazz Maintain

Impazz gelooft in de kracht van de Technische Dienst. Het is hun missie om van elke Technische Dienst een veilige en inspirerende werkplek te maken, nu en in de toekomst. Op 28 september vertelt Impazz je graag hoe ze dit doen en wat ze voor jouw organisatie kunnen betekenen.


Inventflow logo

Inventflow

Inventflow geeft pompen, het kloppend hart van elke productielocatie, de aandacht die ze verdienen. Ze ontzorgen de klant met een totaalpakket van hoogwaardige industriƫle pompen en kleppen voor o.a. de farmaceutische, (petro)chemische, en levensmiddelenindustrie.


Pontifexx logo

Pontifexx

Pontifexx helpt organisaties met het implementeren of optimaliseren van hun onderhoudsbeheersysteem. Ze doen dit door de organisatie en processen centraal te plaatsen. Daarbij vormen ze het systeem naar de organisatie, zonder van de krachtige standaard af te wijken.


Ivy Global logo

Ivy Global

Ivy Global verbindt technisch talent met het bedrijfsleven. Dankzij hun bevlogen ideeƫn en feeling met de nieuwste technieken, maken de talenten van Ivy projecten tot een succes. Zo kan elke organisatie snel een tekort aan personeel aanvullen en tegelijkertijd kosten besparen.


Veerenstael logo

Veerenstael

De maintenance management consultants van Veerenstael zijn gespecialiseerd in maintenance en reliability engineering. Ze helpen organisaties in de productie-industrie en infra bij het verbeteren van onderhoudsprocessen.


NVDO logo

NVDO

De Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud richt zich op de totale keten van Asset Management en de duurzame inzetbaarheid van assets. NVDO verbindt zo’n 320.000 onderhoudsprofessionals, kennis en organisaties uit diverse sectoren en op verschillende niveaus.


Zorg dat je dit evenement niet mist en meld je nu aan voor De Nieuwe Generatie Onderhoud!

Reserveer jouw gratis ticket